![]() |
Mój straszy na wsi hoduje golaby :) ma ich 60 :) :) :)
|
Cytat:
Sorki GOLOMB - tak przypuszczałem ze bedziesz tutaj poszkodowany w tym temacie ale ja sma juz nie wiem co myslec ! Z jednej strony to wszystko było ok dopuki nie postawili osiedla - facet sobie miał stadko stadko srało mu na jedo dach i bylo ok. Z drugiej strony jak mozna chodowac gołebie w miesicie ?? - przeciez wiadomo ze to sie powieksza i sra coraz bardziej - heh Znajdzcie mi tu teraz SALOMONOWE rozwiazanie .... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jasne ze nie gołebie sa winne ! Najpierw ja bym sie przeszedl do tego faceta i nasrał mu na parapet i wycieraczke || 8) ;) |
Widze że ładna nagonka na **BIEDNE** Golaby:( :( :( ne niesą niczemu winne :)
|
Cytat:
Ktoś tu wspomniał o głosach ptaków drapieznych - czytałem kilka razy gdzieś o gościu, ktory własnie taką metodę stosuje i daje gwarancję. Ptaki mają dobrą pamięć... Tylko nie pamiętam czy gołębie tez tak płoszy. Na pewno był o nim artykuł w Wyborczej. |
Cytat:
Chyba by im sie to nie spodobalo: Mój arsenał to WEIHRAUCH HW 40 PCA http://www.kapiszon.com.pl/zdjecia/hw40.jpg http://landro.no/images/Ref_nr53.jpg 1-strzałowy śrut Diabolo naciąg ręczny kal.4,5mm,V0=125m/s dł.całk.240 mm ,waga:775g automatyczny bezpiecznik brak odrzutu przy strzale wysoka precyzja strzelecka Cena w Polsce ok 550PLN |
Cytat:
|
Wiem że istnieją firmy profesjonalnie zajmujące się takimi problemami.
Mój brat korzystał z usług takiej firmy. Zakładają specjalną taśmę nabitą kolcami która odstrasza ptaki nie robiąc im krzywdy. Jutro będę miał namiary na takich gości,ale z Warszawy. Pozdrawiam. |
HEHEHEHEEHHE :D :D :D DEAR PIGEON's :D :D :D :D NICE PIGEONS :D :D :D :D :D
|
Cytat:
Wyglad mzoe i by jeszcze uszedł ale zapach zdecydowanie nie - aha po takim zabiegu lakierek sporo ucierpi - w gównach jest taki syf ze szok ! / szczególnie ptasich ale nie wykluczone ze w innych tez - bo to raz zdarzało sie ze kot srał na maske - dobrze ze jeszcze sasiedzi nie przychodza i nie sraja bo chyba bym udusił powiesił i jeszcze zdiął skalpa ... |
Ale czy nikt z Szanownych Kolegów nie zauważył jakiego szpanu można zadać oryginalnym wyglądem tego pięknie upstrzonego pojazdu.;) ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:28. |