![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
spróbuj użyć nVidiaFileRemover - usuwa niepotrzebne pliki starszych sterowników, których nie potrzebujesz (instalator nowych detonatorów mógł nie usunąć wszystkich, a stare dętki nie za bardzo po sobie sprzątały...), a które mogą "gryźć sie" z nowszymi sterami... w załączniku
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Tez nie pomoglo... tu nie chodzi o to ze cos tam zostaje i sie gryzie... poprostu przy
zainstalowaniu sterownikow wyzszych jak 41.09 pokazuje mi sie poprostu czarny ekran (tak sie dzieje jak odlaczymy monitor od kompa - lata wtedy po ekranie taki kwadracik z napisem "no signal input" i to sie dokladnie u mnie dzieje) co moze byc tego powodem ![]() Bo ja powoli nie mam juz do tego sily... ![]()
![]() |
#3 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Sproboj uzyc programu DriverClaener - http://www.driverheaven.net/cleaner/ <-- tu znajdziesz instrukcje i link do sciagniecia. Usunie on sterowniki calkowicie potem reebot i zainstaluj nowe ponownie. Moze pomoze.
![]() |
#4 | |
![]() |
Cytat:
stery to dalej dzieje sie to samo...
![]() |
![]() |
#5 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
acha to sorx. w takim razie to na 90% wina nvidii - nie dali w nowszych sterownikach wsparcia dla twojej grafiki. sproboj jeszcze odpalic kompa z podlaczonym monitorem i telewizorem (o ile masz tv out) jak pokaze sie obraz to ustaw monitor jako wyswietlacz domyslny.
![]() |
#6 |
![]() |
To nie ze nie wymyslili wsparcia dla mojej karty bo moj znajomy ma taka sama
karte jak ja i jemu dzialaja kazde sterowniki... ![]()
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
może jest coś nie tak z plikami sterowników które ściągnąłeś??
spróbuj z innej lokalizacji i NIE UŻYWAJ DOWNLOAD AKCELERATORA! jeśli to nie to, to może przejdź sie do tego kolegi i wsadź do jego kompa swoją karte i sprawdź czy pójdzie... Ostatnio zmieniany przez Pierwszy : 28.06.2004 o godz. 00:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
Chyba znalazlem problem... po zainstalowaniu nowszych sterownikow to
poprostu monitor czegos nie odbiera i dlatego wyswietla sie "no signal input" musze wiec poszukac jakis nowych sterow do monitora i sprawdzic jeszcze raz bo wina karty to raczej nie bedzie... a mam Compaq S720
![]() |
#9 |
![]() |
Eureka
![]() przy przeinstalowaniu sterow on byl dalej ustawiony na 100hz przy 1024.x768 i na nowych sterach nie wiedzac czemu on sie poprostu wygaszal i dlatego byl czarny ekran... w sumie problem rozwiazany z tym ze teraz nie wiem czemu on nie chce mi wy3mac przy 100hz na 1024x768 ![]()
![]() |
|
|