Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 20.06.2005, 13:55   #11
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Dziś przysiadłem szczegółowo do problemu . Odłaczyłem wszystkich użytkowników sieci poza mną i komputerem siostry. Sprawdzam czy po restarcie działają wszystkie stronki. Okazało się, że TAK . Poczekałem 6h i znowu spróbowałem. Na dwóch komputerach chodzą stronki pięknie bez zająknięcia . Teraz chwila grozy uruchamiam Azureusa i ustawiam prędkość na 30kb/s podczas gdy zaczyna się łączyć z peerami nic... ale po chwili strony działają wybiórczo na moim kompie . Pobiegłem szybko do komputera siostry i jest to samo u niej. Wyłączyłem P2P i na komputerze siostry strony działają poprawnie tak samo jak u mnie. Więc teraz w drugą strone. Uruchamiam P2P na komputerze siostry i ide do siebie i zachowuje się tak samo jakbym włączył u siebie azorka.
Więc

Wina routera ? Szybko znalazłem forum i speca od planetów. Mój to ADE-4000 okazało się, że miał ten sam problem na oprogramowaniu .27 a ja mam .29. Hm... bardzo pokrewne oprogramowania więc to jest prawie napewno router. Dziś mi wyśle wersje .38 i zrobie update firmware swojej barmki do internetu.
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: