Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.11.2003, 08:50   #1
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Ja tylko nie rozumiem, po co zaiwaniac 130 km na Andrzejki, skoro chcesz sie napic i to porzadnie z tego co czytam, dlaczego nie spedzisz jakiejs imprezy na miejscu?
Jesli koniecznie chcesz prowadzic, to max 2 piwa, szybko organizm przetrawi, do tego napchaj sie chlebem... znam z autopsji, im wiecej zjesz tym wiecej tych promili pochlonie organizm... jednak sprawa wyglada tak ze kazdy indywidualnie to znosi...
na kacu prowadzi sie okropnie, spadek koncentracji, ogolne wyczerpanie, rozbicie i wzrost emocjonalnosci calkowicie przekreslaja twoja jazde 130 km!

pozdrawiam
Nie jade na Andrzejki tylko -po- andrzejkach, następnego dnia. A jechac muszę bo chodzi o zarobek pieniędzy. Szkoda mi tego. Temat uważam za nieaktualny bo stwierdziłem że znowu ! sobie odpuszczam alkohol. Nie ten soft do nagrywania ale ten prawdziwy.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.11.2003, 21:05   #2
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hmmm ... rano podobno mocna kawa pomaga zebys ie odmulic.
oddech - cynk do ssania lub cukier waniliowy

PS. proponuje nie prowadzic ale krzyczec nie bede. tata po imprezce nie prowadzi samochodu przez nastepne 24 h po zabawie [policjant]

PS2
Cytat:
Drina goni kolejny drin! Remix browar woda jin!
TD

Ostatnio zmieniany przez mallow : 25.11.2003 o godz. 21:09
mallow jest offline  
Stary 26.11.2003, 07:44   #3
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
witam !

a tak pozatym .. to spędzacie gdzieś andrzejki ?

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline  
Stary 25.11.2003, 20:58   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
podana dozylnie kokarboksylaza wieczorem po piciu by cie postawila na nogi - testowane w akademiku w dawnych czasach ale przed egzaminem a nie JAZDA SAMOCHODEM - wiec lepiej NIE PIJ!
nimal jest offline  
Stary 26.11.2003, 10:17   #5
Sprezyn
Pilot oblatywacz

Data rejestracji: 12.05.2002
Sprezyn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
albo napij sie mniej. 8 - 9 godzin snu to troche czasu. Zalezy tez
jak zywa to bedzie impreza - czy duzo ruchu, ile czasu bedziesz
pil. Jak juz musisz sie napic to nie mieszaj - najlepiej wal czyscioche
no i w zaleznosci od wydolnosci organizmu ~200ml i nie wiecej
Po kilku godzinach imprezki i 9h snu rano powinienes byc czysty.
Ja tez nie popieram jezdzenia po alkenie, ale nie znaczy to, ze po
piwie nie wsiadam przez pol roku za kierownice....
PS Zeby nie bylo, ze jestem czarna owca to naleze do ludzi odpowiedzialnych
Stary 26.11.2003, 10:42   #6
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Dzięki panowie za pomoc, postaram się nie wypić więcej niż dwa piwa. Raczej szybko trzezwieję ale po co ryzykować, sami wiecie jak to jest. Zawsze istnieje taka możliwość że mnie nie zatrzymią, a jeśli nawet to od razu mnie wąchać nie będą. Zdecydowałem jednak kolejną impreze zawalić i nie pić.
Stary 26.11.2003, 10:47   #7
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jak ja spędzam andrzejki ? hmmm napewno milutko jade do Katowic na impre a ze aktualnie jestem przeziebiony i nie moge pic alkoholu (lekarz mi zabronił) wiec bede o suchym pysku - a skoro jestem Andrzej wiec bedzie mi głupio ale cóż! ale grunt ze bede z cudowna dziewczyna i napewno bede sie super bawic!!!

@ rcobex : nie nic nie pij polak jak smaki poczuje bedzie koniec puszcza blokady i sprójesz sie jak kazdy normalny polak
Sniper jest offline  
Stary 26.11.2003, 19:12   #8
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.06.2002
brzuszki niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
[QUOTE=rcobex]postaram się nie wypić więcej niż dwa piwa. Raczej szybko trzezwieję ale po co ryzykować, QUOTE]

Ludzie - co to!!?
pogięło Was na amen?
Facet jest zakładam młody,ma sprawne nerki - nich swawoli spoko.
zakładam,ze nie wypijesz pól litra duszkiem i zwałka,a za kilka godzin za kierownicę .
Jęsli jesteś zdrowy,będziesz dużo popijał /bez bombelków-zwiększają powierzchnię wchłaniania alkoholu/,jadł tłusto
/tłuszcze emulgują alkohol/,przestaniesz pić przed północą,
to spoko 8)
I nie daj się zwariować,alkohol jest dla ludzi i służy do picia.
A jak ktoś jest schorowany i regeneruje się kilka dni - to ich problem.
Miłej zabawy
brzuszki jest offline  
Stary 26.11.2003, 20:13   #9
kisol
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.08.2003
kisol w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Chyba troche po terminie posta pisze!!

ale napisze!!

Wiec ja zawsze na drugi dzen rano jak pijany jescze wstane to biore prysznic!!
NAjpierw bardoz ieply a potem bardzo zimny po takim prysznicu panadol i obfite sniadanie na kacu cieszko cos zjesc ale naprawde mi pomaga!!

Mimo wszystko ja bym nie siadl za kulko po solidnej imprezie!!

Przeciesz mozna sie bawic bez alkocholu!!

XstraightXedgeX <-- najlepszy dowod na to!!
kisol jest offline  
Stary 26.11.2003, 20:34   #10
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
[QUOTE=brzuszki]
Cytat:
Napisany przez rcobex
postaram się nie wypić więcej niż dwa piwa. Raczej szybko trzezwieję ale po co ryzykować, QUOTE]

Ludzie - co to!!?
pogięło Was na amen?
Facet jest zakładam młody,ma sprawne nerki - nich swawoli spoko.
zakładam,ze nie wypijesz pól litra duszkiem i zwałka,a za kilka godzin za kierownicę .
Jęsli jesteś zdrowy,będziesz dużo popijał /bez bombelków-zwiększają powierzchnię wchłaniania alkoholu/,jadł tłusto
/tłuszcze emulgują alkohol/,przestaniesz pić przed północą,
to spoko 8)
I nie daj się zwariować,alkohol jest dla ludzi i służy do picia.
A jak ktoś jest schorowany i regeneruje się kilka dni - to ich problem.
Miłej zabawy
święta prawda Brzuszki, ale dużo zalezy tez od genetycznych predyspozycji i stanu organizmu
a i przepojka bezbombelkowa jest wskazana i jakieś przegryzki ( i nie mogą to być paluszki ani słone orzeszki) /qrde pepsi na kaca też nie jest najlepszym pomysłem /
lecz reasumując, jesli ma się next dnia wypraswę za fajera w planie to ładować gaz nalezy ostroznie i z umiarem i odpowiednio wcześnie przestać
pozdrófka
cana jest offline  
Stary 26.11.2003, 20:45   #11
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
hmmm Brzuszki! tu niechodzi o to czy kttos moze jak sie bedzie czuł ja szczerze odradzam np nigdy nie pozwole qmplom jechac po kielichu a zreszta nie musze po tej historii co opisałem nikt nie wsiadzie nawet po 8h bo czlowiek moze czuc sie spoko ale 130km to duzo i wtedy moze sie okazac jak obnizenie czasu reakcji działa!

Moze jestem wyczulony ale mój szwagier pracuje na pogotowiu i po własnie swietach i czasach takich imprez z luboscia opowiada szczegóły na jakich wypadkach był (bo pracuje na karetce ratunkowej) niechciałbym p[o porostu aby wyjechał do mnie kiedyś!

Kazdy robi jednak jak uwaza ale ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem!
Sniper jest offline  
Stary 26.11.2003, 20:58   #12
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ja znam taki sposób choć młody jestem,
2 tabletki aspiriny rozpuszczalnej, przed snem po imprezie,
w normalnej iloście wody
Banana Coctail jest offline  
Stary 26.11.2003, 21:00   #13
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
supermenow po kielichu nie brakuje - nikogo racjonalnie nie przekonasz, zwlaszcza alkoholika - na szczescie to gatunek na wymarciu

w ramach zajec (i wlasnych zainteresowan) bylem wielokrotnym gosciem zakladu medycyny sadowej w warszawie - a konkretnie miejsca zwanego lodowka... coz... mnie widoki juz nie wzruszaja - ale statystuka owszem - klienci po wypadkach to w 80% zabici przez pijakow lub pijacy wlasnie [niestety ofiar pijakow jest wiecej niz ich samych]

pod rozwage tym ktorzy tak lubia pic - ja tez lubie - ale jezdzic nie radze nikomu
Stary 26.01.2018, 12:02   #14
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Problemu nie mam, ale wiadomo jaki jest najlepszy sposób, dzień wcześniej nie pić... za dużo.

A tak poza tym, to zawsze i wszędzie, na wszystko i na nic, najlepsza jest kawa.
ed hunter jest offline  
Stary 26.01.2018, 19:19   #15
siwymariusz
Guru

Data rejestracji: 15.06.2002
siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Czy ja dobrze widzę Ed odkopał temat z przed prawie 15 lat , no trochę mniej.
( 666 )

Twoje uprawnienia: