![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
hmmm ... rano podobno mocna kawa pomaga zebys ie odmulic.
oddech - cynk do ssania lub cukier waniliowy PS. proponuje nie prowadzic ale krzyczec nie bede. tata po imprezce nie prowadzi samochodu przez nastepne 24 h po zabawie [policjant] ![]() PS2 Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez mallow : 25.11.2003 o godz. 21:09 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
witam !
a tak pozatym .. to spędzacie gdzieś andrzejki ?
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
podana dozylnie kokarboksylaza wieczorem po piciu by cie postawila na nogi - testowane w akademiku w dawnych czasach
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
albo napij sie mniej. 8 - 9 godzin snu to troche czasu. Zalezy tez
jak zywa to bedzie impreza - czy duzo ruchu, ile czasu bedziesz pil. Jak juz musisz sie napic to nie mieszaj - najlepiej wal czyscioche no i w zaleznosci od wydolnosci organizmu ~200ml i nie wiecej ![]() Po kilku godzinach imprezki i 9h snu rano powinienes byc czysty. Ja tez nie popieram jezdzenia po alkenie, ale nie znaczy to, ze po piwie nie wsiadam przez pol roku za kierownice.... PS Zeby nie bylo, ze jestem czarna owca to naleze do ludzi odpowiedzialnych ![]()
#6 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Dzięki panowie za pomoc, postaram się nie wypić więcej niż dwa piwa. Raczej szybko trzezwieję ale po co ryzykować, sami wiecie jak to jest. Zawsze istnieje taka możliwość że mnie nie zatrzymią, a jeśli nawet to od razu mnie wąchać nie będą. Zdecydowałem jednak kolejną impreze zawalić i nie pić.
#7 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Jak ja spędzam andrzejki ? hmmm napewno milutko jade do Katowic na impre a ze aktualnie jestem przeziebiony i nie moge pic alkoholu (lekarz mi zabronił) wiec bede o suchym pysku - a skoro jestem Andrzej wiec bedzie mi głupio ale cóż! ale grunt ze bede z cudowna dziewczyna i napewno bede sie super bawic!!!
@ rcobex : nie nic nie pij polak jak smaki poczuje bedzie koniec puszcza blokady i sprójesz sie jak kazdy normalny polak ![]()
#8 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
[QUOTE=rcobex]postaram się nie wypić więcej niż dwa piwa. Raczej szybko trzezwieję ale po co ryzykować, QUOTE]
Ludzie - co to!!? pogięło Was na amen? Facet jest zakładam młody,ma sprawne nerki - nich swawoli spoko. zakładam,ze nie wypijesz pól litra duszkiem i zwałka,a za kilka godzin za kierownicę ![]() Jęsli jesteś zdrowy,będziesz dużo popijał /bez bombelków-zwiększają powierzchnię wchłaniania alkoholu/,jadł tłusto /tłuszcze emulgują alkohol/,przestaniesz pić przed północą, to spoko 8) I nie daj się zwariować,alkohol jest dla ludzi i służy do picia. A jak ktoś jest schorowany i regeneruje się kilka dni - to ich problem. Miłej zabawy ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.08.2003
![]() |
Chyba troche po terminie posta pisze!!
ale napisze!! Wiec ja zawsze na drugi dzen rano jak pijany jescze wstane to biore prysznic!! NAjpierw bardoz ieply a potem bardzo zimny po takim prysznicu panadol i obfite sniadanie na kacu cieszko cos zjesc ale naprawde mi pomaga!! Mimo wszystko ja bym nie siadl za kulko po solidnej imprezie!! Przeciesz mozna sie bawic bez alkocholu!! XstraightXedgeX <-- najlepszy dowod na to!! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
[QUOTE=brzuszki]
Cytat:
a i przepojka bezbombelkowa jest wskazana i jakieś przegryzki ( i nie mogą to być paluszki ani słone orzeszki) /qrde pepsi na kaca też nie jest najlepszym pomysłem ![]() lecz reasumując, jesli ma się next dnia wypraswę za fajera w planie to ładować gaz nalezy ostroznie i z umiarem i odpowiednio wcześnie przestać pozdrófka
![]() |
#11 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
hmmm Brzuszki! tu niechodzi o to czy kttos moze jak sie bedzie czuł ja szczerze odradzam np nigdy nie pozwole qmplom jechac po kielichu a zreszta nie musze po tej historii co opisałem nikt nie wsiadzie nawet po 8h bo czlowiek moze czuc sie spoko ale 130km to duzo i wtedy moze sie okazac jak obnizenie czasu reakcji działa!
Moze jestem wyczulony ale mój szwagier pracuje na pogotowiu i po własnie swietach i czasach takich imprez z luboscia opowiada szczegóły na jakich wypadkach był (bo pracuje na karetce ratunkowej) niechciałbym p[o porostu aby wyjechał do mnie kiedyś! Kazdy robi jednak jak uwaza ale ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem!
#12 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Ja znam taki sposób choć młody jestem,
2 tabletki aspiriny rozpuszczalnej, przed snem po imprezie, w normalnej iloście wody |
![]() |
![]() |
#13 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
supermenow po kielichu nie brakuje - nikogo racjonalnie nie przekonasz, zwlaszcza alkoholika - na szczescie to gatunek na wymarciu
w ramach zajec (i wlasnych zainteresowan) bylem wielokrotnym gosciem zakladu medycyny sadowej w warszawie - a konkretnie miejsca zwanego lodowka... coz... mnie widoki juz nie wzruszaja - ale statystuka owszem - klienci po wypadkach to w 80% zabici przez pijakow lub pijacy wlasnie [niestety ofiar pijakow jest wiecej niz ich samych] pod rozwage tym ktorzy tak lubia pic - ja tez lubie - ale jezdzic nie radze nikomu
![]() |
#14 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Problemu nie mam, ale wiadomo jaki jest najlepszy sposób, dzień wcześniej nie pić... za dużo.
![]() A tak poza tym, to zawsze i wszędzie, na wszystko i na nic, najlepsza jest kawa. ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy ja dobrze widzę
![]() ( 666 )
|
|