![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Problem z Kazaa
Mam SDI i chcialem sciagac przez p2p film "Szyfry wojny" po sciagnieciu 200mb. Jak wychodzilem na 2 dzien do nudy wlaczam kompa zeby sie sciagalo i jest szok. Sciagniete jest tylko 125kb co jest grane Podejrzewam ze sie zaczelo sciagac od nowa.Jezeli to to to jak temu zaradzic.A jak nie to co sadziecie na ten temat drodzy forumowicze
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Czsami tak sie zdarza, ze jak sie nie zamknie downloadingu, to moze nie zapisac. Zdarzylo mis ie tak dwa razy, ale przy wymuszonym restarcie. Raz awet skasowalo mi dwa prawie dociagniete pliki. Nie wiem co z tym robic (bo Win jednak sie zawiesza odz czasu do czasu), ale po prostu nie wylaczam komputera dokad moge. Jak moge nie uzywam tez samoistnego restartu po zainstalowaniu aplikacji.
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
KazaA jest na tyle wqrwiająca, że gdy jakiś yeahbunny użytkownik wciśnie 'Cancel upload', to cały Twój ściągnięty plik idzie na grzyby i musisz zaczynać od początku.
![]() Dlatego ja używam tylko eDonkey'a, chociaż pewno przerzucę się na iMesha'a.
|
|
|
#4 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.04.2002
![]() |
Hej ja z cała odpowiedzialnością polecam DCPlusPlus fajny programik i co chyba najwazniejsze laczysz sie z hubami tematycznymi co w jakims tam stopniu pomaga szukac konkretnego czegos mp3 czy filmiku tylko jedna wada im leprzy hub tym trzeba wiecej udostempnic
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Bardzo się cieszę, że znacie takie fajne programy, ale ja nie mam dysku z gumy - ma on tylko 10 GB.
:o
|
|
|
#8 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.04.2002
![]() |
Cytat:
ale jest jeszcze jedno kumpel uzywa DC++ choc ma terz mały dysk ale jest w sieci która ma serwerek z filmami i udostempnia te filmy z sieci przez wlasnie dc i jest dopuszczany wszedzie.
|
|
|
|
|
![]() |
|
|