Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.09.2002, 14:11   #1
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Problem z Kazaa

Mam SDI i chcialem sciagac przez p2p film "Szyfry wojny" po sciagnieciu 200mb. Jak wychodzilem na 2 dzien do nudy wlaczam kompa zeby sie sciagalo i jest szok. Sciagniete jest tylko 125kb co jest grane Podejrzewam ze sie zaczelo sciagac od nowa.Jezeli to to to jak temu zaradzic.A jak nie to co sadziecie na ten temat drodzy forumowicze
Kasprzak jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.09.2002, 14:30   #2
Yahol
Gość

Czsami tak sie zdarza, ze jak sie nie zamknie downloadingu, to moze nie zapisac. Zdarzylo mis ie tak dwa razy, ale przy wymuszonym restarcie. Raz awet skasowalo mi dwa prawie dociagniete pliki. Nie wiem co z tym robic (bo Win jednak sie zawiesza odz czasu do czasu), ale po prostu nie wylaczam komputera dokad moge. Jak moge nie uzywam tez samoistnego restartu po zainstalowaniu aplikacji.
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.09.2002, 15:35   #3
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
KazaA jest na tyle wqrwiająca, że gdy jakiś yeahbunny użytkownik wciśnie 'Cancel upload', to cały Twój ściągnięty plik idzie na grzyby i musisz zaczynać od początku.
Dlatego ja używam tylko eDonkey'a, chociaż pewno przerzucę się na iMesha'a.
Stary 06.09.2002, 15:49   #4
QBUS
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 26.08.2002
QBUS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
ZiP napisa***322;(a)
KazaA jest na tyle wqrwiająca, że gdy jakiś yeahbunny użytkownik wciśnie 'Cancel upload', to cały Twój ściągnięty plik idzie na grzyby i musisz zaczynać od początku.
Zainteresuj sie Direct Connectem - mimo ze nie ma wielowatkowosci to IMHO najlepszy program P2P.
QBUS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.09.2002, 16:10   #5
Yahol
Gość

Cytat:
ZiP napisa***322;(a)
Uzywam iMesha, od pewnego czasu i nie nazekam. Jest ogranicznik uploadu: ilosc uzytkownikow i transfer, na szczescie nie mozna go calkiem wylaczyc. Zasoby podobne do Kazaa. Nie uzywam go do sciagania programow i gier, bo jest ten sam problem co z Kazaa, tzn. sa to skmpresowane instalki. Ale filmy ciagnie mi np. w dzien 13-17 kb/s, a po 3 w nocy dochodzi do 50 -70 kb/s. Czyli znacznie szybciej niz eDonkey i Kazaa. Max. mozna ciagnac 20 plikow, ale trwa to wieki.
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.09.2002, 17:45   #6
szuwar007
Bywalec

Data rejestracji: 04.04.2002
szuwar007 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hej ja z cała odpowiedzialnością polecam DCPlusPlus fajny programik i co chyba najwazniejsze laczysz sie z hubami tematycznymi co w jakims tam stopniu pomaga szukac konkretnego czegos mp3 czy filmiku tylko jedna wada im leprzy hub tym trzeba wiecej udostempnic
szuwar007 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.09.2002, 19:29   #7
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Bardzo się cieszę, że znacie takie fajne programy, ale ja nie mam dysku z gumy - ma on tylko 10 GB. :o
Stary 07.09.2002, 08:50   #8
szuwar007
Bywalec

Data rejestracji: 04.04.2002
szuwar007 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
ZiP napisa***322;(a)
Bardzo się cieszę, że znacie takie fajne programy, ale ja nie mam dysku z gumy - ma on tylko 10 GB. :o
Ja wiem że tam trzeba miec dużo info zresztą ja mam 40 giga i to jest dla mnie za malo caly czas wiec może w nastempnym tygodniu kupie z jakieś 80 ale jest jeszcze jedno kumpel uzywa DC++ choc ma terz mały dysk ale jest w sieci która ma serwerek z filmami i udostempnia te filmy z sieci przez wlasnie dc i jest dopuszczany wszedzie.
szuwar007 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: