Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.09.2003, 21:42   #1
JacoM
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 28.03.2003
JacoM zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dreamcatcher i inne takie

Mam malutki problem z paroma filmami np dreamcatcher, hero i bulletproof monk, a mianowicie rwa sie skacza i inne takie.
Normalnie obraz drga ze nie mozna filmu ogladac. Dreamcatcher jest
w xvid'zie ale jakims dziwnzm chyba bo nie dozidentyfikowania moze ktos widzail ktorzs z tych filmow i mial ten sam problem
prosze o opis codeca ktory ma to naprawic. mam k-lite 202
to nie wina slabego kompa bo slaby to on nie jest
JacoM jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.09.2003, 22:39   #2
yarosh
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 30.08.2003
yarosh zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
U mnie wszystko jest ok. Zastosowalem sie do porad z jakiegos artykulu na cdrinfo. Wymienione sa tam wszystkie kodeki itp.
Stary 20.09.2003, 22:42   #3
yarosh
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 30.08.2003
yarosh zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
tu masz linka do tego artykulu link
Stary 20.09.2003, 23:34   #4
GiBsOn
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.08.2002
GiBsOn w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wlasnie bawilem sie z podobnym problemem i instalacja K-Lite Codec Pack 2.05 Full pomogla w rozwiazaniu problemu.Filmy przestaly rwac.
Tu masz stronke gdzie mozesz zassac paczke
http://www.freecodecs.com/
GiBsOn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.09.2003, 00:16   #5
RoKFoR
d[-.-]b

Data rejestracji: 12.08.2003
RoKFoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mozesz miec po prostu tak zrippowany film ze sie "rwie" i nic na to nie pomorze.
RoKFoR jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.09.2003, 09:16   #6
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ja polecam kodek ffdshow, opis kompletny znajduje sie na cdrinfo.pl w dziale Artykuly - DIVX KONFIGURACJA, polecam lekturke, ja zastosowalem sie do powyzszej i wszystko dziala i jest OK ...
Przy okazji : Hero taki shit, ze szok :/ ...
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.09.2003, 12:07   #7
JacoM
Wyjadacz ;)

Azeby bylo smiesznie to wiecie zainstalowalem sobie xvida u'manics build , sprawe filmu zalatwil tzn juz sie nie rwie ale zato mi explorer wywala jak tylko nacisne , juz nie mowie o otwarciu jakjiegokolwiek filmu. Cyk bach mam juz blad i piesze mi w XP ze musze explorerea wylaczyc. tzn wystapil problem z aplikacja explorer .exe i zostanie ona zamknieta qrw i tak za kazdym pier razem, nawet po odinstalowaniu tego codeca
Stary 21.09.2003, 15:45   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Smartek napisa***322;(a)
Ja polecam kodek ffdshow, opis kompletny znajduje sie na cdrinfo.pl w dziale Artykuly - DIVX KONFIGURACJA, polecam lekturke, ja zastosowalem sie do powyzszej i wszystko dziala i jest OK ...
Przy okazji : Hero taki shit, ze szok :/ ...
pozdro
Hero shit ?!? Dlaczego tak uwazasz? Co prawda nie ogladalem, ale zamierzam i spodziewam sie naprawde dobrego filmu Aha, powiedz mi najpierw, czy podobal Ci sie - Przyczajony Tygrys Ukryty Smok?

ps: Tez kiedy w akcie desperacji zainstalowalem wszystkie kodeki dokladnie wedlug instrukcji w tym artykule. Zajelo mi to chyba z 3 godziny (zeby tez wszystko posciagac) i efekt byl taki, ze to, co nie dzialalo wczesniej, dalej nie dzialalo, plus nie bylo zadnej poprawy dzwieku, ani obrazu. Nie twierdze, ze artykul jest do niczego, ale w moim przypadku nie pomogl nic. Teraz instaluje KLite Pack (czy jakos tak) i jak filmy po prostu dzialaja, to juz jest dobrze. Poza tym przeczucam sie powoli na DVD.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.09.2003, 19:03   #9
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
Hero shit ?!? Dlaczego tak uwazasz? Co prawda nie ogladalem, ale zamierzam i spodziewam sie naprawde dobrego filmu Aha, powiedz mi najpierw, czy podobal Ci sie - Przyczajony Tygrys Ukryty Smok?

ps: Tez kiedy w akcie desperacji zainstalowalem wszystkie kodeki dokladnie wedlug instrukcji w tym artykule. Zajelo mi to chyba z 3 godziny (zeby tez wszystko posciagac) i efekt byl taki, ze to, co nie dzialalo wczesniej, dalej nie dzialalo, plus nie bylo zadnej poprawy dzwieku, ani obrazu. Nie twierdze, ze artykul jest do niczego, ale w moim przypadku nie pomogl nic. Teraz instaluje KLite Pack (czy jakos tak) i jak filmy po prostu dzialaja, to juz jest dobrze. Poza tym przeczucam sie powoli na DVD.
Hmm.. Przyczajonego Tygrysa Ukrytego Smoka mialem, lecz nie chcialo mi sie ogladac, a hero nudny itd. zaa duzo lataja imo i za duzo matriksa ..., zas suuuuuuper nakrecone lot strzal ... ale to jedyna rzecz co mi sie spodobala, wiesz, teraz ogladalem w przeciagu tyg. ok 20 filmow, moze mi sie gust wyrobil
pozdro

ps - super filmy jakie pamietam i polecam to : BASIC - SEKCJA 8, IDENTITY, TOMB RAIDER 2 i CYPHER... moze cos pominalem...
Ale ogolnie lubie zakrecone filmy
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.09.2003, 21:03   #10
JacoM
Wyjadacz ;)

Cytat:
Smartek napisa***322;(a)

ps - super filmy jakie pamietam i polecam to : BASIC - SEKCJA 8, IDENTITY, TOMB RAIDER 2 i CYPHER... moze cos pominalem...
Ale ogolnie lubie zakrecone filmy

Co to jest CYPHER kto tam gra i z ktorego roku?
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: