![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Co kupić ? - $$ po świętach
Witam. Mója konfiguracja to.
Athlon 2000+ XP 256 RAM DDR-400 Single Chanel Samsung (7.200) Voyager 40GB 2MB Cache GF4 MX 440 64MB DDR (128-bit) TV-Out Mobo MSI k7N2 (tego napewno nie będę zmieniał) Mam NEO+. Bardzo dużo rzeczy ciągne z internetu. Gram w gry nowe (ale nie tak ostro jak jakiś maniak) pogram sobie z tydzień w giere i starczy. Znudzi mi się. Bardzo często korzystam z Windowsa czyli Poczta, forum ![]() ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Microstar K8T Neo-FIS2R + AMD Athlon 64 3200+
1-2GB DDR ATi Radeon 9800XT dysk z 160GB Serial-ATA (Seagate, Samsung...) 19" LCD (IIYAMA + tuner)
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowy komputer?
Pamiec -dual 2x512? Monitor LCD? 21``( ![]() Klawiature i mysz bezprzewodowa dalekiego zasiegu? Brak mi pomyslow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grafe - powiedzmy radek 9800xt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
uwielbiam teksty 'pieniadze nie graja roli'
mi w takim razie przyda sie nowe volvo - model s90 - w kolorze czerwonego, mocno wytrawnego wina a komp? myszke ktora sie szybciej slizga po blacie - bo wiele szybciej juz nie bedzie - choc najgorszy kawalek twojej maszyny to grafika - beznadziejna mowiac krotko i choc pewnie na 9800xt mimo wszystko cie nie stac (kogo stac?) to gf4ti sie przyda
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Ale ja chcę wybrać 1 część. Proszę o poradę co wybrać. Grafikę. Ramy, procka, dysk itp. Narazie od Sida otrzyłem odpowiedz, aby karte zmienić, ale czy potrzebna mi grafa jak tak w gry nie gram, a może jednak. Proszę o porade. A 9800 XT pomażę
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() zamiast 256mb ram conajmniej 0.5gb ![]() zamiast tego_mx_badziewia fx 5600 ew gf4ti ![]() reszta wg uznania i srodkow $$$ ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
CDRinfo VIP
![]() |
teraz zarty juz odloze na bok
![]() grafa i jeszcze raz grafa a przeciez juz zakladales topic jaka grafe kupic ![]()
![]() |
#9 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Jak narazie spoko wam idzie dyskusja. Czekam na inne proozycje
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Rodziców też masz na pewno fajnych. Kupisz mi coś do kompika? ![]() ![]() P.S. Kolego od początku byłeś wyjątkowy. Pamiętam jeszcze twój temat "To mój 100 post" czy jakoś tak. ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 16.12.2003 o godz. 22:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dlaczego grafa? bo masz padake a nie grafe (bez obrazy
![]() ale jesli to co masz Ci starcza to moze wiekszydysk (jesli duzo ssiesz) albo spawrke dvd (ja bym jednak poczekal na dwuwarstwowe - wtedy masz nowa technologie, albo stara za ulamek obecnej ceny) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Więc chyba grafa
![]() @Ciapek skąd wiesz, że nie wygrałem w Lotka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
CDRinfo VIP
![]() |
bo jesli bys wygral to juz cdrinfo.pl by o tym wiedzialo
![]() zupelnie jak z setnym postem ![]() ![]() zmienaj ta grafe i wkoncu sie zdecyduj, bo gorzej z toba niz baba ![]()
![]() |
#15 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
skoro tak duzo ciagniesz z netu to ja bym na twoim miejscu zainwestowal w jakies porzadne drzwi pancerne,
bo jak po ciebie wpadnie banda mundorowych to wszystko ci zabiora hehe ![]() Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 17.12.2003 o godz. 01:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|