![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Problem z mychą !!!
Hej mam taki problem mialem podlaczona myche bezprzewodowa do kompa i dziala w 100% sprawnie teraz jak podlaczam przewodowa po prostu nie reaguje tak jakby wcale nie byla podlaczona.
Dlaczego dziala mi tylko mycha bezprzewodowa a przewodowe nie dzialaja ![]() Prosze o szybka pomoc ! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
A może sterowniki do myszki trzeba wymienić ?
![]() Wiesz takie coś jak myszka też się instaluje ;]
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Ale nie zawsze, no co Ty. Ja pierwsze sterowniki wrzuciłem do myszki którą ostatnio kupiłem bo ma w "sobie" masę przycisków np do sterowania multimediami. A tak do ani jednej mychy nigdy nic nie instalowałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Nie zawsze bo jest wykrywana jako standarowa myszka PS/2
![]() Pewnie szafran ma problem takiego typu, że system myśli, że ma mysz bezprzerowodą a ma podłączoną przewodową. Jest jeszcze taka możliwość, że przewodowa jest uszkodzona ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Win myche wykrywa i instalacja jest niepotrzeba - chyba ze chodzi o dodatkowe przyciski.
szafran1988 - a czy win pisze, ze myszka jest niepodlaczona?
![]() |
#6 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
też miałem problem z mychą - gryzła kable.
a serio to sprawdzić w menadżerze urządzeń czy ją widać. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Choose your destiny
![]() |
Hmm wiec tak poczatki wygladaly nastepujaco mialem myche bezprzewodowa wyczerpaly mi sie w niej baterie wiec wymienilem ja i podlaczylem przewodowa ktora chodzila jakies 15 minut potem zaczela sie lekko wieszac az wkoncu calkiem przestala reagowac na ruch.
teraz dziala juz tylko przewodowa windows nic nie pisze ze nie jest podlaczona to wyglada tak jakby wysiadla bateria w myszce BEZPRZEWODOWEJ ;/ . Mam dwie myszki przewodowe i w kazdej wystepuje ten sam objaw a raczej brak objawu ![]() O uszkodzeniu myszki raczej nie ma mowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
a moze ta bezprzewodowa jest pod USB, przewodowe pod PS i dlatego ten problem ?
![]()
![]() |
#9 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
U mnie jest problem z myszką przewodową że jak podłącze przy wyłączonym komputerze (z sieci) to bios i windows jej nie wykryją i nawet nie zaświeci się dioda w niej.
Dopiero muszę podłączać ją kiedy kumputer jest włączony kiedy ładuję się bios (chwilkę po pierwszym piknięciu z pc speakera) i działa już cały czas puki nie wyłącze komputera z prądu. ---edit Zapomniałem dodać że ten problem występuje tylko przy ps2 Jak podłączam tą myszkę (mysz combo) pod usb to nie ma problemu Ostatnio zmieniany przez Arnold : 04.04.2005 o godz. 16:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Spotkalem sie kiedys z podobnym problemem. Instalwoalem kumpeli xp korzystajac z zestawu usb (mysz+klawa). Kumplea w domciu juz sobie podlaczyla i mysz i kalwe na ps2 i tu zonk. Klawa chodzila, a mysz nie. Podlaczylem wiec mysz na port szeregowy i ona odpalila. Dopiero teraz usunalem bezprzewodowka (chyba) i zainstalowalem mysz na ps2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Choose your destiny
![]() |
mysz bezprzewodowa mam na porcie ps2 i tak samo podlaczam przewodowa roznia sie jednym bezpszewodowa dziala a przewodowa nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|