Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.04.2005, 21:57   #1
Yarozelsky
Gość

Cytat:
Napisany przez juicepp
cholefcia! mam problem z mychą na usb, mam laptopa HP pavilion zd8000, 4 party usb, chodzi o to ze jak podpinam myche na usb(nie ma innej opcji niestety) w windzie wszystko smiga lux, natomiast jak odpale giere naprzyklad swat 4 , pogram troche to po jakims czasie myszka przestaje dzialas, wychodze do windy, mycha dalej nie dziala, odpinam ją od usb i wogule zadne usb nie dziala, tak jakby laptop odcial prąd od usb, moze to wina sterownikow, pieron wi, jesli ktos juz spotkał sie z takim problemem i wie jak go rozwiaca to prosze o rade, system mam windows xp home edition z sp2.
niewiem jak to jest z laptopami ale wdaje mi sie ze to cos z oszczednoscia zuzycia energi // poprobój wylaczyc opcje w zakladce mysz/zarzadzanie energia/ pozwol temu urzadzeniu na wyprowadzenie komputera ze stanu uspienia[wiem to jest bezsensu ale sproboj] niemam bladego pojecia co to moze byc ale spytam sie sasiada on ma laptopa
edit:
niestety u niego problem ten niewystepuje ma MsWin2000

Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 30.04.2005 o godz. 22:03
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: