Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.01.2006, 11:07   #1
alsababnur
Banned

Data rejestracji: 05.09.2005
alsababnur w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
problem z nagrywarka dvd..............

witam..przeszukalem cale forum i nieznalazlem tematu a nie wiem gdzie by mozna go umiescic wiec daje go tu jesli nie tu ma buc to przepraszam......
mam nagrywarke samsunga taka czarna """tsst corp cd/dvdw ts-h5528"""
i od jakiegos czasu mam z nia problem.....po nacisnieciu guzika wysowania tacki ta sie wysuwa i zaraz jak dojdzie do konca zaczyna sie sama chowac tak ze nawet nie zdaze wyjac plyty,czym to moze byc spowodowanw?.
_jakims starym sterownikiem
_zabrudzonym laserem
_badz bedzie to awaria wysuwania tacki--podobno tam jaest jakis bolczyk kontrolujacy czy tacka jest wysunieta czy zasunieta i jak jest walniety to ona maysli ze ma caly czas cd w srodku i w celu odpalenia cd zamyka ja sama...
jestescie mi w stanie pomoc
czy raczej servis badz nowa dzieki...
alsababnur jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.01.2006, 11:41   #2
radosio
vel Shah

Data rejestracji: 01.11.2005
radosio niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez alsababnur
witam..przeszukalem cale forum i nieznalazlem tematu a nie wiem gdzie by mozna go umiescic wiec daje go tu jesli nie tu ma buc to przepraszam......
mam nagrywarke samsunga taka czarna """tsst corp cd/dvdw ts-h5528"""
i od jakiegos czasu mam z nia problem.....po nacisnieciu guzika wysowania tacki ta sie wysuwa i zaraz jak dojdzie do konca zaczyna sie sama chowac tak ze nawet nie zdaze wyjac plyty,czym to moze byc spowodowanw?.
_jakims starym sterownikiem
_zabrudzonym laserem
_badz bedzie to awaria wysuwania tacki--podobno tam jaest jakis bolczyk kontrolujacy czy tacka jest wysunieta czy zasunieta i jak jest walniety to ona maysli ze ma caly czas cd w srodku i w celu odpalenia cd zamyka ja sama...
jestescie mi w stanie pomoc
czy raczej servis badz nowa dzieki...
mam podobny problem ale z DVD_ROM'em samsunga i chyba dzieje sie tak jak nieumiejętnie obsługuje sie SFNightmare. czy używaleś tego czegos do odpalenia jakiejś gry??
radosio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.01.2006, 14:46   #3
alsababnur
Banned

problem z dvd.....

nie nie uzywalem nic takiego ja wogole niegram na kompie i nie uzywam takich programow...nawet system postawilem ale to nic nie dalo ....mysle ze problem moze lerzec w tym bolcu ale nie jestem pewny.....
Stary 21.01.2006, 19:09   #4
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kłopoty z mechaniką, smarowaniem prowadnic lub coś podobnego, było już na forum.

Jeśli palnik na gwarancji, to wal do serwisu, jeśli nie, rozmontuj, może na coś wpadniesz.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.01.2006, 21:00   #5
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Jak nie ma gwarancji to bym proponował wyrzucić przez .... okno lub rzucić w sąsiada

Albo wrzucić nią w jakiegoś innego wroga

Jedyna co mozna zrobić z samsungiem to

Ostatnio zmieniany przez mgit : 21.01.2006 o godz. 21:05
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.01.2006, 21:44   #6
alsababnur
Banned

dzieki dzieki.....ale czekam na dalsze odpowiedzi jesli nie beda wnosic do pytania nic nowego to jutro to jest w niedziele rozbieram sprzet i przyjrzymy mu sie z bliska............
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: