![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2006
![]() |
Problem z nową wersją BearShare 6.0
Mam nadzieję że ten post moze byc w tym dziale. Otóż odkąd mam nową wersję BearShare wymaga ona rejestracji aby ogólnie móc szukać. Rejestracja jest darmowa. Gdy włączam nową wersje i daje Sign in, pisze mi że "registration is starting, please wait", więc czekam, czekam i ...nic... Niedawno czekałam tak godzinę, aż sie wkurzyłam i wyłączyłam.
Stara wersja nie wymagala rejestracji, ale stara juz jest nieaktualna. Patrzyłam na firewell czy może nie blokuje programu, ale nie, bo BearShare jest w wyjątkach. Emula działa podobnie jak BearShare i bez problemu mi wyszukuje, tyle że nie chce Emuli używać bo mi same syfy ściąga a Bear jeszcze nic takiego mi nie zrobił, no i do tego był szybki do piosenek. Czy ktos moze mi pomoc?: ( |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
PIRAT ;)
Data rejestracji: 08.03.2005
![]() |
co miałeś na myśli mówiąc że starsza wersja jest nieaktualna??
ja osobiście czasem sporadycznie rzadko ale jednak korzystam ze starszej wersji i niezauwarzyłem aby była "nieaktualna" ![]() Generalnie czy to jest najnowsza wersja miśka?? Jeśli tak to odinstaluj i spróbuj zainstalować ponownie, może pomoże ![]()
![]() |
#3 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Shareaza i LimeWire w zastepstwie proponuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Shareaza nie mam, za to LimeWire mam, ale nigdy nie używałam bo mi nic nie chce wyszukiwac, czasem pisze hm...może zacytuje: "your machine doesn not apppear to have an active internet connection or a firewall is blocking limewire from accesing the internet. ", tyle ze LimeWire jest w wyjątkach gdzie firewall jest ;/
Jak to mam nieaktywne połączenie z internetem, gdy na emuli mi wyszuka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PIRAT ;)
Data rejestracji: 08.03.2005
![]() |
![]() tez mam starszą wersję klikam na "run the free..." i jest wszystko w porządku ![]() może spróbuj przeinstalować miśka ![]()
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
własnie odkryłam ze starą wersje miałam BearShare pro, to dlattego pewnie stała sie z czasem nieaktualna a teraz prosi zeby kupic jej klucz;/
Co nie zmienia faktu, ze tez mam nową wersje wymagającą rejestracji (bez pro) ktora nie chce sie zarejestrowac choc juz pare razy usuwałam program z dysku i od nowa ją instalowalam;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@Aicora sprobuj shareazy a wczesniej Your Uninstaller! Pro (jak by co to PM).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
hey to znowu ja, chciałam podziekowac za odpowiedzi, zalatwilam sobie starsza wersje BearShare bez pro, i teraz klikam "run the free version of bearshare" i jest ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sir Francis Drake
Data rejestracji: 26.02.2006
![]() |
CO JEST Z TYM BearSharem ?
Witam otóż ściągałem pliki BearSharem ale okazało się ze ma teraz jakąś blokadę, juz nie chce nic ściągnąć chociaż brakuje w 4 filmach dosłownie po parę naście %. zainstalowałem najnowsza wersje i chociaż ona się łączy dobrze to nie widzi tamtych prawie ściągniętych filmów.
wiedz moje pytanie brzmi jak zrobić żeby starsza wersja się połączyła i skończyła ściganie albo jak w nowszej wersji ponad coś 6 , zrobić tak żeby widział prawie ściągnięte filmy i je dokończył. dzięki za wszelkie info. Pazdro l
![]() |
#11 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Moze pomoze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|