![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
![]()
Witam
Mieliscie moze juz w rekach nowego chipa 2/2003 ![]() Jest tam test palnikow cdrw i dvd co powieci o wynikach?? Dla tych co nieczytali: CDRW: 1.ASUS CRW-5224A (Pewnie BOX ^_^ ) 2.TDK AI-CDRW482448B 3.Liteon LTR-52246S / Plextor PX-W4824TA 4.SAMSUNG SW-248 5.TEAC CD-W548E 6.TRAXDATA CDRW481248PLUS 7.YAMAHA CRW-F1E 8.PLEXTOR PX-W4824TU (to ten sam model co na miejscu 3 tylko, ze zewnetrzny) 9.LG GCE-8480B 10.MSI MS-8348A Dla palnikow DVD (wszelkiej masci ) redakcja nieprzedstawila konkretnej oceny Power, wiet trudno mowic o zwyciezcach i przegranych ^_^ Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
takie testy mnie smiesza bo sa wykonywane na konkretnym sprzecie... kazdy sprzet i konfiguracja jest specyficzna i wyniki moga sie znacznie rozniec od tych przedstawionych po tescie. a swoja droga jest tam opisane jaka metoda robili test? i w ogole cos wiecej o samym tescie?
![]() |
#3 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Wystarczy przeanalizować testy chipa i cdrinfo, a wniosek nasuwa się sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() NIC niebylo na jakim sprzecie byl przeprowadzony test ani o samej procedurze testowania. Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
to w takim wypadku wyniki testu tego typu mozna sobie zmyslic... zeby ludzie kupili gazete, przeczytali test i na jgo podstawie wybrali sobie nagrywarke - LAME Jedyne wyniki ktorym wierze to te przedstawione na CDRinfo.pl!!! ... ale i tak trzeba brac poprawke, ze roznie to bywa na roznych sprzetach ![]() szacun dla Zeusa za info ![]() ![]()
![]() |
#6 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Test nagrywarek jest tez w najnowszym Komputer Swiecie. Jeszcze go dokladnie nie przegladalem, ale nie wiem, co bardziej mnie zdziwilo. To, ze TDK jest na pierwszym miejscu, czy to, ze Plextor na jednym z ostatnich
![]()
![]() |
#7 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Takich gazt jak Komputer świat to lepiej unikać jak ognia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |