![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
![]()
Miałem zwis kompa , po restarcie sprawdzam pocztę a tam nie ma listów w przegródce "skrzynka odbiorcza" , jest tylko list od "Zespołu Microsoft Outlok - Zapraszamy " - tak jakbym dopiero zainstalował outloka!!! .Nie wiem gdzie podziały się te listy , może komuś się już coś podobnego przytrafiło , wie jak te listy można odzyskać ? no bo mnie juz ****ica bierze ponieważ miałem w tych listach bardzo ważną wiadomość którą muszę odzyskać .
Z góry dzięki za pomoc ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
może jakimś sposobem
![]() zobacz do folderu przechowywania czy nie ma czasami 2-óch katalogów, a w tymdrugim może jest zaginiona poczta... musiałbyś wówczas przełączyć outlooka na ten stary...
![]() |
#3 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
już tylko dla porzadku dodam, ze poczta domyslnie przechowywana jest w :
Windows\dane aplikacji\identities\ i taki forder z cydrami i literkami. Moze poprzednio miales gdzies poczte przekierowana w inne miejsce i daletego nie moze ci znalezc, albo automatycznie uaktyalnil sie Outlook. W kazdym razie znajdz folder i zaimportuj wszystko i bedzie po klopocie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
dokłądnie tak ale najprawdopodobniej przełaczyła sie tożsamosc - i mam od razu pytanie gdzie w outlooko 2000 ( z offica 2000) przełacza sie tożsamosci bo chyba oslepłem i znalesc nie moge wogóle tożsamości
![]() |
#5 |
Guru
![]() |
w microsoft outlook jeżeli są tożsamości to powiiny być podobnie jak w outlook express czyli menu->plik->przełącz tożsamość ... ewentualnie -> tożsamości jeżeli chce się je edytować / zobaczyć
jak nie ma to włącz pomoc i w indeksie wpisz tożsamości... może coś tam będzie
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Tak jest Identities dalej i tam sa wszystki twoje posty , przyczym jezeli formatowales partycie lub dysk to mozesz zapomniec o swoich postach.Ale jezeli przeinstalowales tylko outloka to plik ten musi byc na dysku , a wtedy musisz jak juz ktos wczesniej powiedzial znalezc go i podac w outloku gdzie on sie znajduje.
zeby uniknac w przyszlosci takich niespodzianek musisz w kluczu HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\WAB\WAB4\Wab File Name zmienic miejsce swoich adresow np.na innej partycji , przyczym wpierw musisz ten plik z C: skopiowac w dowolne miejsce.To tyle tyt.adresow a jezeli chodzi o posty to bardzo proste w samym outloku w opciach podajesz bezpieczny aders gdzie maja byc gromadzone twoje posty .pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|