![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.12.2002
![]() |
PROBLEM Z PORTEM PS2 i MYSZKĄ OPTYCZNA a4Tech
Witam Serdecznie!!!
Mam do was pewne pytanko!! Pare dni temu zakupiłem nową płyte główna tj. GiGaByte GA-7VXA i mam z nia pewien problemik a mianowicie chodzi o to ze do portu PS2 mam podłaczona optyczną myszkę A4Tech model OPTO325(zaznaczam ze to nie jest mysz bezprzewodowa) Niby wszystko jest !OK! Myszka działa jak najbardziej prawidłowo lecz moj problem tkwi w tym iż po wyłączeniu komputera myszka nadal wygląda tak jakby była w stanie pracy.POPROSTU ŚWIECI tak jak podczas normalnej pracy w windowsie.Wczesniej miałem płyte ABITA KT7 i tego zjawiska nie było, po wyłaczeniu kompa myszka równiez przestala swiecic. Zatem czy to jest normalne ze komputer jest wyłaczony a na porcie PS2 nadal jest napięcie?Moze mam problem z napieciami na płycie głownej :( W Biosie jest opcja właczania kompa z klawiatury lub z myszy poczatkowo myślalem ze po jej wyłaczeniu myszka przestanie swiecic jednak bezwzgledu na ta opcje nadal wyglada jak wstanie pracy. Nie wiem czy to normalne ale troszke dygam:) ze wkoncu mi mycha padnie skoro caly czas jest w stanie czuwania.Czy ktoś sie juz z takim czymś spotkał moze to normalna sprawa na tej płycie głownej i ja nie potrzebnie sie denerwuje naprawde nie wiem i prosze was o pomoc!!!! Dzieki z góry za poswiecony czas.... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|