Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.05.2005, 10:06   #16
TORQUE
rozpruwacz

Data rejestracji: 29.10.2004
TORQUE niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
może masz rację, sprawdzę. Próbowałem ponownie uruchomić pc w awaryjnym i za pierwszym razem sie nie dało.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.05.2005, 10:09   #17
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez TORQUE
może masz rację, sprawdzę. Próbowałem ponownie uruchomić pc w awaryjnym i za pierwszym razem sie nie dało.

jak pisałem sprawdz czy nie masz syfu na złaczach- wyczysc gniazdo jak i sama karte
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.05.2005, 10:46   #18
TORQUE
rozpruwacz

przeczyściłem i nic z tego, nadal jest to samo
Stary 16.05.2005, 01:19   #19
47
Veni, Vidi, Vici.

Data rejestracji: 03.11.2003
47 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Zmień stery na strasze, mialem podobny problem ale tylko w grach, a konkretnie na tych ze stajni EA Sports. Moze pomoże.
Pozdrawiam

Hitman Blood Money

Moj status w Americas Army
47 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.05.2005, 10:49   #20
kontestator
conquer all

Data rejestracji: 10.01.2005
kontestator zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
spróbuj manewr ze sterownikami jak napisał wyżej 47, czasem stery fiksują, zastanawiam sie czy jest wszytsko ok z Twoim monitorem, moze on sie uwalił i gdy sie nagrzeje świruje.
Kiedys miałem podobne hity jak Ty tylko z telewizorem, skubaniec był w srodku cały zakurzony, spróbuj sprezonym powietrzem wyczyscic monitor, moze jest zakurzony w środku, jeśli to nic nie da spróbuj podłaczyc kompa do innego monitora

PEACE
kontestator jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.05.2005, 17:42   #21
TORQUE
rozpruwacz

stery próbowałem starsze i nowsze i nic z tego, wygląda na to że grafika padła
Stary 16.05.2005, 17:52   #22
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ten screen to jest printscreen, więc wszyscy, którzy pisali o padniętym monitorze...nie napiszę tego co chciałem

i naprawdę wygląda to sprzętowo grafika do śmietnika, ale w co jeszcze da się pograć (nowego) na takiej grafie jak na mojej GF4 440 MX 64MB nic nie chce chodzić?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.05.2005, 18:15   #23
TORQUE
rozpruwacz

Tobie ED powinno sporo gier jeszcze chodzić, to jest nie możeliwe żeby nic nie chciało chodzić, na małych detalach wszystko pójdzie
Stary 16.05.2005, 18:30   #24
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a właśnie są tak złośliwie porobione, że nie chodzą - zmowa producentów gier i kart normalnie. widać to po reklamach w grach. ostatnie co chodziło bez większych problemów to Far Cry. Brothers in Arms zassałem ostatnio demo z www.fileplanet.com i czarny ekran.

w zasadzie nic z dobrych tytułów wydanych pod koniec zeszłego roku i w tym nie chodzi.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.05.2005, 18:44   #25
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
gdyby coś było nie tak z monitorem to printscreen by tego nie uchwycił

zdecydowanie coś z grafą się dzieje, albo sterowniki albo karta po prostu pada

sprawdź może ją na innym kompie

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.05.2005, 18:49   #26
TORQUE
rozpruwacz

sterowniki są napewno dobre grafa jest do d**y ale powoli zbieram fundusze i siły na nowego kompa
Stary 16.05.2005, 21:17   #27
kontestator
conquer all

Data rejestracji: 10.01.2005
kontestator zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ostatnio moja ślepota nie zna granic, nie zauważyłem przedtem tego screena
sory

czyli grafa nadaje sie do sprawdzania prawa ciązenia, zobacz jak szybko upadnie na glebe kiedy podrzucisz ja do góry
kontestator jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.05.2005, 23:18   #28
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Miałem identyczny przypadek na MSI MX440. Na Milion procent grafika do wymiany. Powodzenia w zbieraniu funduszy
Dorian jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: