![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Domena - gdzie zarejestrować?
Cześć,
Noszę się z zamiarem zarejestrowania własnej domeny (znudziła mi się republika )Mam tylko dylemat - u którego usługodawcy? Czy ktoś z Was ma doświadczenia z tym związane? Jak na razie najbardziej podoba mi się oferta home.pl Jakieś inne propozycje? Dzięki i pozdrawiam, |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
www.nazwa.pl <-- mam tam domene .pl i wszystko jest ok
Dobra firma!A jeżeli chodzi o serwer to www.netlook.pl! Ja osobiście nie mam tam konta ale zamierzam zalozyc jak tylko skonczy mi sie czas abonamentowy na chost.pl (dziwna firma) Ostatnio zmieniany przez kizio : 14.12.2004 o godz. 11:40 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
rowniez polecam netlooka - maja bardzo przystepne ceny w porownaniu z innymi, tez sie nosze z zamiarem
wlasnie na netlooku
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
ja takze moge polecic home.pl - latwa konfiguracja a poza tym bardzo podoba mi sie ich support - zawsze mozna kogos dorwac online
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.09.2004
![]() |
rowniez polelicl bym home.pl . mam tam domenke i od poczatku wszystko przebiegalo tak jak trzeba. i jak juz wyzej koledzy wspomnieli support najlepszy z jakim sie spotkalem
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do supportu home.pl to naprawdę są dobrzy. Dwa razy czatowałem z serwisem - obydwa razy były szybsze, niż gdybym dzwonił. Okno otwierało mi się z powitaniem konkretnego ludzika a odpowiedź na pytanie była niewiele wolniej niż czas jej wklepania.
Warunki też mają sensowne. Przy wykupie serwera za 600PLN+VAT domena za 1PLN (w tym PHP, CGI i MySQL i 1GB na dysku).
|
|
|
#9 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Home jest drogie bardzo w netlook'u serwer 600 MB, 12 GB traffic, oblsuga 6 domen, unlimited reszta + cPanel PL + Fantastico kosztuje 160zł rocznie
![]() A jak komus za malo to moze wszystko sobie ustalic. Ostatnio zmieniany przez kizio : 15.12.2004 o godz. 15:15 |
|
|
|
![]() |
|
|