Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 28.05.2003, 20:29   #10
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
System windows xp pro.
Znalazlem nawet sterowniki ale to nic nie daje.
Nie sa nawet pod xp tylko pod 98.
Monitor zreszta jest z 97 roku.
Nawet sie zainstalowaly tylko, ze to i tak nic nie dalo o ile normalnie moglem wybrac rozdzielczosc powyzej 2000 to po zainstalowaniu max jest 1024x768(bo to jest ta jego max rozdzielczosc, ktorej i tak nie udalo mi sie uzyskac) i przy zmianie jest to co zawsze czyli obraz skacze i przechodza pasy>zreszta napewno wiecie jak takie cos wyglada
Natomiast co sterownikow do karty graficznej jesli nawet to byloby to , to i tak nie dojde przy, ktorych bedzie mozna uzyskac wyzsza rozdzielczosc bo nie mam zamiaru sciagac wszystkich wersji detonatorow i testowac.Aktualnie mam 40.72.
Zreszta przy innych wersjach, tych wczesniejszych to i tak nigdy nie udalo mi sie uzyskac takiej rozdzielczosci.
Caly czas max to 800x600
No i pozostaje caly czas pytanie jakim cudem ten monitor uruchomil sie w rozdzielczosci 1280x720 na innym komputerze.?
Tam tez byl windows xp pro.

Twoje uprawnienia: