![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.10.2002
![]() |
problem z siecią!pomożecie?
Proszę o pomoc!
Mam problem z połączenie 2 komputerów a dokładniej nie mogę z 2 komputera wejść na 1 ponieważ chce jakieś hasło i nazwę użytkownika.Na 1 mam windows 2000 a na 2 Xp. Komputery się widza ale jak wyżej opisałem z tego co ma xp nie mogę wejść na mój co ma 2000,odwrotnie mogę .co mam zrobić? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
standardowy sposob to:
1.wlaczyc udostepnianie 2.zalozyc na kompie ktory ma udostepniac normalne konto uzytkownika na haslo (nazwa i haslo takie samo jak uzytkownika na kompie, z ktorego sie chce wejsc) 3.udostepnic wybrane katalogi dla zalozonego wlasnie uzytkownika 4.i to wsio nazwa i haslo nie musza byc takie same, ale wtedy trzeba bedzie je podawac przy kazdej probie wejscia alternatywnie mozna wlaczyc proste udostepnianie, ale moze nie dzialac w przypadku systemow roznych, jak jest w tym przypadku na pewno dziala w TotalCmd, nie testowalem w eksploratorze win, ale powinno dzialac, u mnie nie dziala w Magellan Eksplorerze |
|
|
|
|
|
#3 |
|
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
musisz uaktywnic konto goscia.
w narzedziach administratorskich wybierz zarzadzanie komputerem, kliknji na uzytkownicy i grupy lokalne -> urzytkownicy -> gosc -> odznacz opcjie konto jest wylanczone teraz wybierz folder do udostepnienia, PPM wlasciwosci i zakladka udostepnianie -> opcjia udostepnji ten folder w sieci (wpisz nazwe jaka ma byc widziany folder w sieci) zastosuj i to chyba by bylo na tyle. |
|
|
|
![]() |
|
|