Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.08.2004, 20:38   #16
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez adams_a
Mi sie wydaje ze w ERA Tak Tak do pazdziernika jest promocja, ze wymieniaja karte za darmo i pozostaje sie przy tym samym numerze.
A co do komisu, to powinni ci ci jakiesz odszkodowanko dac.
Tak ale jaj ja chciałem wymienić karte to mi powiedzieli że musze się zarejestrować

Cytat:
Napisany przez mr_spock
tak... pierwsze co to afera a serwisie... niech oddadza przynajmniej nowy starter
Eee, tylko tyle ? Niech powie że miała na koncie ok. 500zł ^_^ ^_^
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.08.2004, 13:34   #17
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Majonez sorki, ale ja to widziałem tylko nie byłem pewien, że chodzi o jej karte. Jakoś strasznie wczoraj byłem niekumaty.
Stary 12.08.2004, 14:36   #18
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
frog - w regulaminie simplusa jest napisane, ze jesli sie nie zarejstrujesz to MOGA Ci zaprzestac swiadczenia uslug (nie znam takiego przypadku, ale tak jest napisane)
Eliasz - jaka masz taryfe? Happy? wtedy bonus nie dziala - pisalismy juz kiedys o tym, nie chciales mi wierzyc; jesli masz ktoras ze starych taryf to powinni CI policzyc simki, ale tylko te z plusa i idei - jak masz z innego centrum serwisu, z netu, z ery, z zagranicy ... ble ble ble - nie tez CI nie nalicza
nimal jest offline  
Stary 12.08.2004, 14:45   #19
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja mam inne pytanie apropos komorki

wlasnie dostalem do rak siemensa s45

po wlozenieu karty i wprowadzeniu pinu pokazuje komunikat:

"aparat zaplokowany!
kod sieci"

trzeba wprowadzis jakis kod telefonu, czy jak?
nie mam bladego pojecia o co chodzi
Stary 12.08.2004, 14:54   #20
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
hm, albo simlok, albo kod blokady aparatu
nimal jest offline  
Stary 12.08.2004, 15:02   #21
mr_spock
Merry F****** Christmas

wlasnie na forum siemensa doczytalem sie, ze to bedzie chyba simlock

kurde... nigdy wiecej nie kupie fona na allegro :/
Stary 12.08.2004, 17:31   #22
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
Eliasz - jaka masz taryfe? Happy? wtedy bonus nie dziala - pisalismy juz kiedys o tym, nie chciales mi wierzyc; jesli masz ktoras ze starych taryf to powinni CI policzyc simki, ale tylko te z plusa i idei - jak masz z innego centrum serwisu, z netu, z ery, z zagranicy ... ble ble ble - nie tez CI nie nalicza
No włąsnie taryfem mam stara niezmieniona - SMS Fan. Sprawdzałem to też na stronie https://www.itaktak.pl/iboa (swoją drogą fajna ta strona). Przedwczoraj jak miałem na koncie mniej niż 1 zł to niemogłem się nigdzie dodzwonić, udało mi się tylko połączyć z jednym z wybranych numerów (czyli wybrane numery działają więc nie może to być taryfa Happy).

Przyznam się że na allegro kupiłem za 10 zł żeby gościu mi wysłał 2000 sms'ów. No i przyszły. głównie z nr. 503..., 504..., 505, 506, 507. w związku z tym powinienem mieć 50 Era Jednostek.
Nawet gdyby Era coś wyczaiła (no bo nie wiem czy dokońca to legalne) to wcześniej powinienem mieć napewno 1 EraJednostke (bo wygadałem i otrzymałem troche smsów od znajomych z poza sieci).
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Problem z telefonem :(-taryfa.jpg  
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline  
Stary 12.08.2004, 17:58   #23
Niebiessska
Było..Minęło.. :(

Data rejestracji: 11.02.2003
Niebiessska zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
wlasnie na forum siemensa doczytalem sie, ze to bedzie chyba simlock

kurde... nigdy wiecej nie kupie fona na allegro :/
To chyba nie taki wielki problem co??
Kolo 20 zlotych kosztuje sciagniecie

Pozdrawiam

Niebiessska jest offline  
Stary 12.08.2004, 18:24   #24
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
No ale ze Siemensami nigdy nie wiadomo, qmplowi ściagali simlocka z telefonu, który sobie kupił za granica i już niestety aparat leży w szufladzie, bo panowie się tak znali, że zdejmowali simlocka bez beckupa softu, a później się okazało się, że jednak simlock nie został zdjęty w odpowiedni sposób i nie ma co przywracać...

gallus jest offline  
Stary 12.08.2004, 18:56   #25
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@Niebessska: podaj swój numer telefonu: sprawdzę czy Ci działa i jak to odblokowali. 8 )
Stary 12.08.2004, 19:05   #26
mr_spock
Merry F****** Christmas

Cytat:
Napisany przez esem
@Niebessska: podaj swój numer telefonu: sprawdzę czy Ci działa i jak to odblokowali. 8 )
wiek i wymiary tez
Stary 12.08.2004, 19:19   #27
Niebiessska
Było..Minęło.. :(

Data rejestracji: 11.02.2003
Niebiessska zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
wiek i wymiary tez
Noo ladnie ^_^ ^_^ ^_^
Tajemnica:d
Moze Wam Yankee poda ale watpie
Ale chyba nie jest zle ze mna

Pozdrawiam

Niebiessska jest offline  
Stary 12.08.2004, 19:22   #28
_Neoo_
Hit me if you can!

Data rejestracji: 27.05.2002
_Neoo_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Niebiessska

Pozdrawiam
W to nikt nie wątpi

Polska strona o BSG | Napisy do serialów SF | Credo
_Neoo_ jest offline  
Stary 12.08.2004, 19:23   #29
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
znowu mamy w u

gallus jest offline  
Stary 12.08.2004, 19:26   #30
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Niebiessska
Noo ladnie ^_^ ^_^ ^_^
Tajemnica:d
Moze Wam Yankee poda ale watpie

Pozdrawiam
Możesz na priva - jak się wstydzisz (jeszcze) 8 )

Twoje uprawnienia: