![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Kto zna jezyki HTML PHP JAVA SCRIPT
niech się zgłosi .================================================== ======== >Pozdro All |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
HTML ja znam w 88%
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Choose your destiny
![]() |
Ja znam HTML w 70% php 30% java script 100%
Ostatnio zmieniany przez szafran1988 : 20.07.2004 o godz. 17:24 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
A tak się zastanawiam czy ty chcesz jakiejś pomocy czy tylko zdobyć informację jak wygląda znajomość HTML PHP JAVA SCRIPT na naszym forum.
Jeśli chodzi o mnie to 0%, 0%, i zgadnijcie......0%. Jakoś nigdy nie odczówałem potrzeby czy chęci zainteresowania się tematem
|
|
|
|
#5 |
|
Choose your destiny
![]() |
[QUOTE=_Neoo_]A tak się zastanawiam czy ty chcesz jakiejś pomocy czy tylko zdobyć informację jak wygląda znajomość HTML PHP JAVA SCRIPT na naszym forum.
wiesz chyba i to i to
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szrfran - cosik chyba przeceniasz swoje umiejetnosci, albo jeszcze nie wiesz co tak naprawde kryja te jezyki - znajac je na takim poziomie nie potrzebowal bys pomocy tylko stukal portale z palca (no - prawie
)pisz konkretnie co Cie trapi - zobaczymy ja sie nie uwazam za osobe znajaca akurat to, ale zobaczymy
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Choose your destiny
![]() |
nie wiem czy zauwazyles ale php znam w 30 no moze w 30 to przesadzilem w 15 takze widzisz php to dla mnie czarna magia
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Tylllleee.....boze, o co tak wlasciwie chodzi cHAKEROM kiziowi i szafranowi...
ej nie zakladaj takich tematow..........bo po co....[no chyba ze masz jakis cel].......
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
po 1 ja nie "chaker"
po 2 o nic mi nie chodzi po 3 każdy temat ma jakiś cel po 4 jedyny bez sensowny post ktory tu widze to twoj. Imo nic nie wnosi do tematu. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Cytat:
po 5 Nie kazdy temat ma cel[np. ten nie ma], a jesli jednak to wskaz mi go... ...A no moze masz racje cel tego tematu to przechwalanie sie kto co robi lepiej, i to na poziomie piaskownicy, bo co to znaczy 88% jak ty to wymysliles, a czego akurat 88 a nie 87.... jak to liczyles...... ?....Ja nie znam zadnego z tych jezykow, ale napisze ze umiem html na 99%... a bo nie nauczylem sie jednej "rzeczy" ..... no ale reszte umiem, noooooo co ty nie wierzysz mi.. ..pfffff ale dziwne przecierz, ja umiem na 99%[na 100 nie ale na 99 tak]......
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mqy - masz w tym "dziwnym" temacie racje
php o nie "pan tadeusz" ktorego sie mozna naumiec na pamiec, php trzeba zakumac szafran - jesli twierdzisz ze znasz 15% php, to jestes super programista, jesli zas tak twierdzisz i nie jestes jednak super, to znaczy ze nie znasz nawet setnej czesci jego mozliwosc - polecenia i skladnia to nie wszystko ludzie, troche wiecej pokory - ciekawe ilu z was potrafi poslugiwacsie chocby wordem na jako takim poziomie... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
no i co ja mam tu napisac? post jest taki ze rece opadaja, zachowanie dwoch mlodych bohaterow tez - niestety staja sie coraz szybciej zachowaniem standardowym
hero of the mighy click - szkoda ze taki hero ma 12 lat, nic nie umie, poucza madrzejszych i za nic ale to za nic nie przyzna sie do bledu o nauce na bledach nie mowiac drogie dzieci - wyjdzcie ze swojego krolestwa na swiat, dajcie sie zyciu w dupe skopac - nabierzecie pokory - pokory ktorej teraz nie macie - im szybciej - tym mniej was zaboli a i nam bedzie lzej - bo nie bedziemy trafiac az tak czesto na takie objawy ...erii nie wiem jakiej sie odpowiedzi spodziewales drogi autorze tego watku - w procentach? w latach nauki? kto ma oceniac czy ja znam te jezyki czy nie? czy decydowac ma to ze nimi zarabiam? tak, zarabiam umiejetnosciami z zakresu ktory wymieniles... ale czy ja je znam? nie sadze - liczac w tych twoich inteligentnych procentach to moze 10% SKLADNI php jest mi znane - reszta nie byla i pewnie nigdy nie bedzie mi potrzebna - z tych 10% da sie zlozyc praktycznie dowolna aplikacje trzeba tylko POMYSLEC! to takie trudne slowo, podobnie jak SAMOKRYTYKA - widze ze musze je przypomniec bo 100% znajomosci jscripta powinno cie postawic w szeregu co najmniej polbogow kodu zrodlowego - a jakos cie kurcze tam nie widze... no co jest? dawno nie widzialem tak durnego posta - ale to chyba tylko dlatego ze nie czytam forumow dokladnie - jedyne ktore robie, ryzyukujac ze sie czegos naucze - to hydrogenaudio.org, na pozostalych mam spora szanse na lol stulecia na co drugim kroku smutna refleksja na koniec tego bezsensownego posta - szkoda ze internet potanial, stal sie przez to masowy - a masowa jest: glupota, chamstwo, przecietnosc, lenistwo, otepialosc umyslowa i skolioza powinno byc prawo jazdy na internet...
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Ja!
|
|