![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.11.2004
![]() |
problem z usb
mam problem z portem usb , po podlaczeniu jakiegos urzadzenia do niego np . aparatu cyfrowego lub komorki , da sie przeslac pliki jednak obraz na monitorze caly czas podskakuje , zawiesza sie , czesto komputer sie restartuje , jest to bardzo irytujace , co mzoe byc tego przyczyna ? probowalem wsadzic sledzia i dziala sie to samo , nawet bylo jeszcze gorzej bo nie wykrywaloo wtedy karty sieciowej . sledz byl firmy msi , moze sledz innej filmy bedzie dziala poprawnie . gigabyte , asus ? moja plyta glowna to k7vta3
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
obojętnie jkaiego śledzia od jakiej firmy podłączasz.... powinno być dobrze. Chyba, że podłączasz to jakoś inaczej ? Chociaż to niemożliwe
![]()
![]() |
#3 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
a jaki masz zasilacz ?
![]()
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
zasilacz to atx-300 gwarancji nie mam bo komp ma juz ponad 3 lata , a wczesniej usb nie uzywalem do niczego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
moze byc wina zasilacza
300W podejrzewam ze bedzie firmy Codegen albo cos w tym stylu. Moze byc niewystarczajacy dla twojego zestwu. Jak nie uzywales w pelnym obciazeniu kompa to nie zobaczysz czy zasilacz da rade. A sprzet jaki masz? Czyli dzieje sie to samo na podlaczonym usb i zintegrowanym... A patrzales na kontrolerze pod PCI? Propozycje: - sprawdz urzadzenia na innym kompie (tutaj raczej bedzie ok) - sprawdz na kontrolerze pod pci - zobacz na innym zasilaczu (prawdopodobnie bedzie to)
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
dzieje sie to samo z podlaczonym i z zintegrowanym zasilacz jest chyba firmy no name i chodzi jak czolg:/ moj sprzet do athlon 1600xp , 384 ddr , hdd80 gb , plyta k7vta3 chipset via . jaka jest szansa ze nowy szasilacz tu pomoze i jaki bylby najodpowiedniejszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
a nie masz od kogoś pożyczyć jakiegos lepszego zasilacza??
a co do wyboru zasilacza to poszukaj na forum, było juz kilka razy, (chociaż i tak najlepsze są chiefteca ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
Ale z tym że Chieftec'i są najlepsze to przesadziłeś ![]() Sam mam Chief'a i jestem bardzo zadowolony, może ma najlepszy stosunek jakość/cena ale mogę wymienić Ci przynajmniej 5 lepszych marek zasilaczy...
![]() |
![]() |
#9 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sprawdzić na innym zasilaczu nie zaszkodzi ale w tym przypadku to chyba nie to.
nie przy tel. kom. przez usb choć wszystko może być. niczego nie wnosze bo i przyczyn może być tyle, że nie mam pojęcia co jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|