![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Hirens Boot CD też nie jest przecież złe, i nawet wygodniejsze w użyciu niż narzędzia Windowsa.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.08.2005
![]() |
Cytat:
![]() Odpalasz komende Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
Obecnie wchodzę do fdiska i pokazuje, że na dysku są 2 partycje, podstawowa i rozszerzona, w rozszerzonej jest dysk logiczny, który nie da się usunąć bo dysku logicznego nie na (dokładnie tak brzmią komendy dos). Poza tym partycja podstawowa zajmuje 75% dysku a rozszerzona 84%. Pewnie padła tablica partycji a ja nie mam pojęcia jak ją naprawić. Gdybym oddał komuś ten laptop do zrobienia (gdzieś do firmy) ile by kosztowała instalacja tej windy? |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
.................
Data rejestracji: 15.10.2004
![]() |
mi to wygląda na jakiś ogólny problem z twardym ( może blędy w tablicy partycji, nie wiem )
pewne jest że w informacji "STOP:c0000221 Unknown Hard Error \SystemRoot\System32\ntdll.dll" nie chodzi o linuksa ![]() użyj narzędzia "KILLDISK" ![]() jest zawarte w hiren'sach lub tu http://www.killdisk.com/downloadfree.htm
Ostatnio zmieniany przez zick : 29.08.2005 o godz. 19:22 |
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Nie da sie przepiąć Low Profile HDD do PC ?! Tutaj doszedłbyś na 100% czy dysk wady nie ma... Zainstaluj mu linucha na chwile jeszcze... jak coś będzie z dyskiem to też wyglebi...
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 29.08.2005 o godz. 19:42 |
||
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Tak wiec na jedna tasme HDD notebooka - na druga HDD PeCeta i jazda.Moja opinia: albo dysk, albo pamieci nie spelniaja wymagan XP. Dlatego sa seki. W tych notebookach z miedia costam i innych Geantow to komponenty sa do d**y. Skupuja badziew a pozniej sie motaj. Ten dysk moze miec bady, po transporcie. Sam widzialem jak personel Geanta chodzil po pudelkach ze sprzetem elektronicznym
|
|
|
|
|
![]() |
|
|