Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.03.2005, 16:12   #31
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
W luku bagażowym ^_^
Albo sa taki plastykowe transportery do przewozu psow i kotow

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.03.2005, 17:01   #32
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez 47
A dla małp maja odzielne przedziały?? Bo jak nie, to jak ty biedaku wrócisz
Pozdrawiam
podaj adres domowy imię nazwisko i ciebie zleję jak psa wybiję zęby i powieszę sobie na szyji za tę małpę
Stary 22.03.2005, 17:17   #33
47
Veni, Vidi, Vici.

Data rejestracji: 03.11.2003
47 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie wiesz ze za takie coś możesz pójść siedzieć. zapytaj sie swojej siostry sedziny i jej kolegów którzy tak ostro reprezentuja twoje sprawy.
Jak tak przyjdziesz do mnie jak twoje posty o tobie sa prawdą to aż sie boję.
Z tego co pamiętam to miałeś sie zabic, dlaczego tego nie zrobiłeś?? Zabrakło odwagi co?? Bo watpie zeby takie cos jak ty chciał ktoś ratować. Zrób przysługe światu i dotrzymaj słowam przynajmniej raz.
Pozdrawiam
Edit: ...

Hitman Blood Money

Moj status w Americas Army

Ostatnio zmieniany przez 47 : 22.03.2005 o godz. 17:26
47 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.03.2005, 18:36   #34
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez 47
Nie wiesz ze za takie coś możesz pójść siedzieć. zapytaj sie swojej siostry sedziny i jej kolegów którzy tak ostro reprezentuja twoje sprawy.
Jak tak przyjdziesz do mnie jak twoje posty o tobie sa prawdą to aż sie boję.
Z tego co pamiętam to miałeś sie zabic, dlaczego tego nie zrobiłeś?? Zabrakło odwagi co?? Bo watpie zeby takie cos jak ty chciał ktoś ratować. Zrób przysługe światu i dotrzymaj słowam przynajmniej raz.
Pozdrawiam
Edit: ...
Już nie odpowie na tego posta

Co ten dekadentyzm robi z ludzi
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.03.2005, 18:59   #35
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a rano mu to przepowiedziałem....a co będzie jak afrykańskie słońce pogorszy sprawę?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.03.2005, 19:00   #36
.::piotrek::.
Na emeryturze

Avatar użytkownika .::piotrek::.

Data rejestracji: 27.02.2004
.::piotrek::. zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No, memo dostal tak upragnionego pzez niektorych dla niego bana
Stary 22.03.2005, 19:14   #37
mr_spock
Merry F****** Christmas

Cytat:
Napisany przez .::piotrek::.
No, memo dostal tak upragnionego pzez niektorych dla niego bana
ja tam go nawet lubilem, ubarwial to forum.
Zawsze sie cos dzialo - a to sie mial zenic, a to sie mial zabic, a to przepraszal, a to bluzgal kogos.... kolejnosc dowolna
Stary 22.03.2005, 19:21   #38
.::piotrek::.
Na emeryturze

Avatar użytkownika .::piotrek::.

Data rejestracji: 27.02.2004
.::piotrek::. zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No nie mowie ze mi przeszkadzal, bo osobiscie od niego nic nie mialem, tylko jak juz napisales on ubarwial to forum. Odchodzil i wracal jeszcze nie dodales , ogolnie smieszny gosc, choc troszke nerwowy, a jak czytalem niektore jego posty to plakalem ze smiechu
Stary 22.03.2005, 19:31   #39
47
Veni, Vidi, Vici.

Osobiście nic do niego nie mam lol, starałem sie go ignorować po jego "zmartwychwstaniu" ale posty tego człowieka działają mi poprostu na nerwy, a ostatnio żyję w stresie no i nie wytrzymałem, poprostu musiałem coś napisać.
Pozdrawiam

Hitman Blood Money

Stary 22.03.2005, 19:37   #40
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
ja tam go nawet lubilem, ubarwial to forum.
Zawsze sie cos dzialo - a to sie mial zenic, a to sie mial zabic, a to przepraszal, a to bluzgal kogos.... kolejnosc dowolna
Uważam podobnie, będzie go brakowało. Niekiedy dla poprawienia humoru wchodziłem na tematy w których się udzielał Przynajmniej słonie w afryce będą się teraz dobrze bawic
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.03.2005, 20:13   #41
siwy_mw
dzien sadu juz blisko

Data rejestracji: 05.11.2002
siwy_mw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
pytanie do "wielkich panow modow" czy jak tam sie zwiecie, dajecie @Memorando bana, zgoda, ale dlaczego nie dostal go tez @47 ? w koncu to On pierwszy obrazil @Memorando. Widze ze "wladza" jest bardzo stronnicza bo oddawna wiadomo o konflikcie @Memorando z @Y@nkee_PL. Jak banowac to obu dla przykladu. Sami go prowkujecie a potem jestescie wielce obrazeni. Przypominia mi to kiedys zatargi za @zbigniewm, tez nic dobrego z tego nie wyszlo.
Stary 22.03.2005, 21:17   #42
47
Veni, Vidi, Vici.

To nie ja zacząłem piewszy, tylko memo jechał po każdym kto miał inne zdanie niz on (czytaj 1 strona topicu http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=49781 ,), nie ja rżnąłem cwaniaka, i moim zdaniem memo dostał banana za całokaształt, a nie konkretnie z ten jeden post. A to co w nim napisł to juz lekkie przegięcie, co inngo nazwac kogoś małpą a co innego grozić komuś.
Pozdrawiam

Hitman Blood Money

Stary 22.03.2005, 23:14   #43
mr_spock
Merry F****** Christmas

Dokladnie...
memo caly dzien, ba... cala swoja kariere na forum wyskakiwal z takimi kwiatkami...
i przypuszczalnie miarka sie przebrala
Stary 23.03.2005, 00:51   #44
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Uderz w stół, a nożyce się otworzą

I one się otworzyły i to mleko rozlane musimy teraz wypić

(Endrju to ma ścisły umysł....)
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.03.2005, 04:17   #45
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez ed hunter
Uderz w stół, a nożyce się otworzą

I one się otworzyły i to mleko rozlane musimy teraz wypić

(Endrju to ma ścisły umysł....)
Oto ed hunter:
Nie wypije, nie zje, a gada poezje ^_^
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: