![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiesz ze za takie coś możesz pójść siedzieć. zapytaj sie swojej siostry sedziny i jej kolegów którzy tak ostro reprezentuja twoje sprawy.
Jak tak przyjdziesz do mnie jak twoje posty o tobie sa prawdą to aż sie boję. Z tego co pamiętam to miałeś sie zabic, dlaczego tego nie zrobiłeś?? Zabrakło odwagi co?? Bo watpie zeby takie cos jak ty chciał ktoś ratować. Zrób przysługe światu i dotrzymaj słowam przynajmniej raz. Pozdrawiam Edit: ... |
Cytat:
Co ten dekadentyzm robi z ludzi :blee: |
a rano mu to przepowiedziałem....a co będzie jak afrykańskie słońce pogorszy sprawę?
|
No, memo dostal tak upragnionego pzez niektorych dla niego bana ;p
|
Cytat:
Zawsze sie cos dzialo - a to sie mial zenic, a to sie mial zabic, a to przepraszal, a to bluzgal kogos.... :) kolejnosc dowolna |
No nie mowie ze mi przeszkadzal, bo osobiscie od niego nic nie mialem, tylko jak juz napisales on ubarwial to forum. Odchodzil i wracal jeszcze nie dodales ;p , ogolnie smieszny gosc, choc troszke nerwowy, a jak czytalem niektore jego posty to plakalem ze smiechu ;p
|
Osobiście nic do niego nie mam lol, starałem sie go ignorować po jego "zmartwychwstaniu" ale posty tego człowieka działają mi poprostu na nerwy, a ostatnio żyję w stresie ;) no i nie wytrzymałem, poprostu musiałem coś napisać.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
pytanie do "wielkich panow modow" czy jak tam sie zwiecie, dajecie @Memorando bana, zgoda, ale dlaczego nie dostal go tez @47 ? w koncu to On pierwszy obrazil @Memorando. Widze ze "wladza" jest bardzo stronnicza bo oddawna wiadomo o konflikcie @Memorando z @Y@nkee_PL. Jak banowac to obu dla przykladu. Sami go prowkujecie a potem jestescie wielce obrazeni. Przypominia mi to kiedys zatargi za @zbigniewm, tez nic dobrego z tego nie wyszlo.
|
To nie ja zacząłem piewszy, tylko memo jechał po każdym kto miał inne zdanie niz on (czytaj 1 strona topicu http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=49781 ,), nie ja rżnąłem cwaniaka, i moim zdaniem memo dostał banana za całokaształt, a nie konkretnie z ten jeden post. A to co w nim napisł to juz lekkie przegięcie, co inngo nazwac kogoś małpą a co innego grozić komuś.
Pozdrawiam |
Dokladnie...
memo caly dzien, ba... cala swoja kariere na forum wyskakiwal z takimi kwiatkami... i przypuszczalnie miarka sie przebrala |
Uderz w stół, a nożyce się otworzą
I one się otworzyły i to mleko rozlane musimy teraz wypić (Endrju to ma ścisły umysł....) :P |
Cytat:
Nie wypije, nie zje, a gada poezje ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:21. |