Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   problem z windowsem (https://forum.cdrinfo.pl/f5/problem-windowsem-50062/)

mr_spock 22.03.2005 16:12

Cytat:

Napisany przez joujoujou
W luku bagażowym ^_^

Albo sa taki plastykowe transportery do przewozu psow i kotow :)

memorando 22.03.2005 17:01

Cytat:

Napisany przez 47
A dla małp maja odzielne przedziały?? Bo jak nie, to jak ty biedaku wrócisz ;)
Pozdrawiam

podaj adres domowy imię nazwisko i ciebie zleję jak psa wybiję zęby i powieszę sobie na szyji za tę małpę

47 22.03.2005 17:17

Nie wiesz ze za takie coś możesz pójść siedzieć. zapytaj sie swojej siostry sedziny i jej kolegów którzy tak ostro reprezentuja twoje sprawy.
Jak tak przyjdziesz do mnie jak twoje posty o tobie sa prawdą to aż sie boję.
Z tego co pamiętam to miałeś sie zabic, dlaczego tego nie zrobiłeś?? Zabrakło odwagi co?? Bo watpie zeby takie cos jak ty chciał ktoś ratować. Zrób przysługe światu i dotrzymaj słowam przynajmniej raz.
Pozdrawiam
Edit: ...

Air 22.03.2005 18:36

Cytat:

Napisany przez 47
Nie wiesz ze za takie coś możesz pójść siedzieć. zapytaj sie swojej siostry sedziny i jej kolegów którzy tak ostro reprezentuja twoje sprawy.
Jak tak przyjdziesz do mnie jak twoje posty o tobie sa prawdą to aż sie boję.
Z tego co pamiętam to miałeś sie zabic, dlaczego tego nie zrobiłeś?? Zabrakło odwagi co?? Bo watpie zeby takie cos jak ty chciał ktoś ratować. Zrób przysługe światu i dotrzymaj słowam przynajmniej raz.
Pozdrawiam
Edit: ...

Już nie odpowie na tego posta ;)

Co ten dekadentyzm robi z ludzi :blee:

ed hunter 22.03.2005 18:59

a rano mu to przepowiedziałem....a co będzie jak afrykańskie słońce pogorszy sprawę?

.::piotrek::. 22.03.2005 19:00

No, memo dostal tak upragnionego pzez niektorych dla niego bana ;p

mr_spock 22.03.2005 19:14

Cytat:

Napisany przez .::piotrek::.
No, memo dostal tak upragnionego pzez niektorych dla niego bana ;p

ja tam go nawet lubilem, ubarwial to forum.
Zawsze sie cos dzialo - a to sie mial zenic, a to sie mial zabic, a to przepraszal, a to bluzgal kogos.... :) kolejnosc dowolna

.::piotrek::. 22.03.2005 19:21

No nie mowie ze mi przeszkadzal, bo osobiscie od niego nic nie mialem, tylko jak juz napisales on ubarwial to forum. Odchodzil i wracal jeszcze nie dodales ;p , ogolnie smieszny gosc, choc troszke nerwowy, a jak czytalem niektore jego posty to plakalem ze smiechu ;p

47 22.03.2005 19:31

Osobiście nic do niego nie mam lol, starałem sie go ignorować po jego "zmartwychwstaniu" ale posty tego człowieka działają mi poprostu na nerwy, a ostatnio żyję w stresie ;) no i nie wytrzymałem, poprostu musiałem coś napisać.
Pozdrawiam

Air 22.03.2005 19:37

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ja tam go nawet lubilem, ubarwial to forum.
Zawsze sie cos dzialo - a to sie mial zenic, a to sie mial zabic, a to przepraszal, a to bluzgal kogos.... :) kolejnosc dowolna

Uważam podobnie, będzie go brakowało. Niekiedy dla poprawienia humoru wchodziłem na tematy w których się udzielał :) Przynajmniej słonie w afryce będą się teraz dobrze bawic :slonik:

siwy_mw 22.03.2005 20:13

pytanie do "wielkich panow modow" czy jak tam sie zwiecie, dajecie @Memorando bana, zgoda, ale dlaczego nie dostal go tez @47 ? w koncu to On pierwszy obrazil @Memorando. Widze ze "wladza" jest bardzo stronnicza bo oddawna wiadomo o konflikcie @Memorando z @Y@nkee_PL. Jak banowac to obu dla przykladu. Sami go prowkujecie a potem jestescie wielce obrazeni. Przypominia mi to kiedys zatargi za @zbigniewm, tez nic dobrego z tego nie wyszlo.

47 22.03.2005 21:17

To nie ja zacząłem piewszy, tylko memo jechał po każdym kto miał inne zdanie niz on (czytaj 1 strona topicu http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=49781 ,), nie ja rżnąłem cwaniaka, i moim zdaniem memo dostał banana za całokaształt, a nie konkretnie z ten jeden post. A to co w nim napisł to juz lekkie przegięcie, co inngo nazwac kogoś małpą a co innego grozić komuś.
Pozdrawiam

mr_spock 22.03.2005 23:14

Dokladnie...
memo caly dzien, ba... cala swoja kariere na forum wyskakiwal z takimi kwiatkami...
i przypuszczalnie miarka sie przebrala

ed hunter 23.03.2005 00:51

Uderz w stół, a nożyce się otworzą

I one się otworzyły i to mleko rozlane musimy teraz wypić

(Endrju to ma ścisły umysł....) :P

joujoujou 23.03.2005 04:17

Cytat:

Napisany przez ed hunter
Uderz w stół, a nożyce się otworzą

I one się otworzyły i to mleko rozlane musimy teraz wypić

(Endrju to ma ścisły umysł....) :P

Oto ed hunter:
Nie wypije, nie zje, a gada poezje ^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:21.