![]() |
Weźcie odbanujcie memorando!
Banowanie za takie rzeczy to już drobna przesada: strony powinny wzajemnie się przeprosić i po sprawie. Banowanie nie jest tu rozwiązniem. 8 ) |
Cytat:
Ban nie jest rozwiazaniem. Zdaje sie ze banan dla....... byl pomyslem kogos innego. @Esem - tow. inz. GURU - to ma dobre serce :D i nad zblakanym sie ulituje. A i ciekawe obrazki podesle :D Okazjonalnie - dziekuje pieknie - zaslinilem monitor i moja musiala mnie sila odciagac :D |
to ja tak zapytam z nienacka - to co jest rozwiązaniem? tylko bez wykrętów i komunałów i uwag, że to nie wasz problem [bo wasz, skoro komentujecie] - bo tak p.. bez sensu każdy potrafi
banan to nie mój pomysł, na ten wpadło wiele osób już rok, dwa lata temu, tylko z powodów różnych nikomu nie chciało się ryzykować płaczu pokrzywdzoengo po powrocie i wielokrotnych przeprosin do 4 przodka w tył - widać, że miarka się przebrała, ten człowiek uwłaczał poziomowi tego forum, elementarnym zasadom netykiety i ogólnie dobrze przyjętego rozsądku, groził, straszył, obrażał, opowiadał niestworzone historie, zatruwał życie ludziom [głównie kobietom a nie tylko] na forum, truł dupe i generalnie spełniał rolę nawracającej cyklicznie choroby układu pokarmowego jakiś pomysł? czy 'przywróćcie go, żeby było znowu zabawnie'? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a wszystko zaczelo sie od problemu z windowsem ... :cool:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zaczynam sie niepokoic...
kilka miesiecy temu juz dawno temat byl by zamkniety :| |
A tutaj zrobił się :offtopic: do kwadratu.
Ale Gtman32 odpowiedzi kilka dostał i się nie odzywa, więc pewnie sobie poradził :idea: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:29. |