![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gorące komórki
Na stronie Chip'a znalazlem ciekawy news:
"O tym, jak groźne mogą stać się używane codziennie gadżety, przekonała się 33-letnia Holenderka. Kobieta upuściła na ziemię telefon komórkowy, który od wstrząsu uległ wyłączeniu. Gdy go podniosła i po włączeniu próbowała zadzwonić, aparat zapalił się, powodując u właścicielki oparzenia twarzy. Jak poinformował przedstawiciel producenta, firmy Nokia, przyczyną "kieszonkowego" pożaru był akumulator wyprodukowany przez niezależną firmę, z którą Finowie nie współpracują. W bieżącym roku Nokia już przestrzegała użytkowników komórek przed przegrzewającymi się zamiennikami swych akumulatorów, dostępnymi w Europie, Afryce oraz Azji. Według firmy zagrożenie mogą także stanowić nieoryginalne ładowarki do telefonów." Kto by pomyslal... :chytry: ciekawe, co czuja czytajac ten tekst ci, ktorzy uzywaja elektrycznych szczoteczek do zebow... ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
elektryczne szczoteczki to jeszcze nic, ale elektryczne szczoteczki z nieoryginalnymi zamiennikami baterii!!!
:zeby:
![]() |
#3 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Po prostu Nokia nie miała innego wytłuczameczia i powiedziała że używała ta babka niepryginalnych akcesorii, kótra są tansze od orygina;lnych z 5 razy
![]() Nokia produkuje tele na masówke a nie na jakość! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Jatam sie teraz boje do lodowki podejsc...a jak mnie zarmozi na amen ?
![]()
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
albo na lono natury i poprosza mlodych i silnych chlopcow o przyniesienie odpowiednich okazow warzyw...
z ta nokia produkujaca na masowke trudno mi sie zgodzic, oj trudno - w rodzinie mam 3 telefony - kazdy innej firmy - i tylko nokia 6210 mojego ojca wytrzymala dluzej niz 2 lata intensywnego zycia... (rodzinka z politowaniem patrzy na ludzi wymieniajacych telefony co miesiac...) moze kiedys tez sie skusze na komore - i wtedy na 100% bedzie to nokia...
![]() |
![]() |
#8 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
starsze motorolki tez maja sie dobrze - do dzis mam przedpotopowa cd160 - teraz lezy na polce ale moge ja w kazdej chwili uruchomic
nieco nowsza v2288 (z radiem) tez sie trzyma niezle chociaz do tej ostatnio zagladam z lutownica (wtyczka zestawu sluchawkowego sie wylamuje) co do noki - laduja do tego szajsu tyle bajerow i roznych gadzetow ze fony sa coraz bardziej awaryjne - n6310i wystarczylo raz spasc na dywan zeby zaczela gubic zasieg - jak nokia to tylko jakas starsza - serai 51xx, 61xx, 6210 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
faktycznie nokia ostatnio coś szajs wydaje ja mam już z rok 3310 i jeszze mi nie nawaliła mam jeszcze stara motorolę ale to jrs straszna cegła zeby pustak nie powiedzieć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Moim skromnym zdaniem to najlepszy model Nokii to 5110 - twarda sztuka..hehe.. Ponoć nawet Maluchem można po tym przejechać i nic się nie dzieje
![]() Co do baterii to nie tak dawno zastanawiałem się nad wymianą - ale teraz się obawiam, że pewnego razu wybuchnie mi w kieszeni spodni i co będzie? ;P Swoją drogą - ile może kosztować oryginalna bateria do N3310? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Jak jż chcesz kupić dobrą baterie do nikii to polecam ci Litowo jonowa można ją doładowywać kiedy chcesz i trzyma ponad tydzień ja taka mam i jestem z niej zadowolony kosztje około 45zł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ![]() |
A jakiej firmy jest ta bateria?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Ale na pewno byla 'Made in China' Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
baterie do mojej motki i do nokii 32110 i 5110 qmpla kupowalem kiedys w sklepie internetowym www.poltronic.com.pl - wszystkie maja ponad rok i sie trzymaja, mam nadzieje ze teraz tam szajsu nie sprzedaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|