![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Mail i spam
Ciągle na moją skrzynkę przychodzą wiadomości od nieznanych mi ludzi m.in. (Isaac Small, Dario Oneil, Ben Pate i wiele innych) Ich listy zawierają link do stron erotycznych, z lekarstwami i ziołami oraz pełno załączników. Jak się ich pozbyć? żeby już nie przychodziły? Używam Outlooka Express.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
zainstaluj sobie jakiegos spam killera lub w ustawieniach konta na serwerze wlacz spam assasin'a lub cos takiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
http://xp.net.pl/art/spam+doom.html
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
zrob sobie w Outlook'u regule. One w wiekszosci maja takie same tytuly, wiec zaznacz, ze maila o takim tytule (lub nadawcy) sa usowane, albo przenoszone do jakiegos folderu
Ja tak zrobilem, przez pewien okres ich nie czytalem (outlook ich nie otwieral) i przestaly przychodzic W szczytwonym okresie dostawalem po kilkadziesiat dziennie
![]() |
#5 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KarolluZ - koniecznie! jak sie przesiadziesz to bedziesz sie zastanawial jak mogles kiedykolwiek korzystac z czego tak prymitywnego jak outlook - to jak przesiadka z seiczento do mercedesa
![]() Burak - google nie gryzie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..
![]() |
Raczej przesiadaki robić nie chce! Właśnie jest dużo ich około 5 dziennie! I każdy z innych adresów
![]() |
#8 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 dziennie? duzo? ^_^ dorobek z tego tygodnia masz w zalaczeniu z tego tylko okolo 1 lub 2 musialem zaznaczyc jako JUNK (czyli smieci) reszte sam rozpoznal
edit - bywalo gorzej w okresach epidemii wirusow btw - kolega ma firme hostingowa, kiedys sciagal przy mnie po weekendzie emile - kolo 5000 o laczniej objetosci 100MB, z czeko tylko kilka porzadanych - reszta spam ![]() ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 29.07.2004 o godz. 18:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..
![]() |
może spróbuje! ALe wątpie
![]() |
#11 |
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Mi przychodzilo ok. 20 dziennie niechcianych wiadomosci, a teraz po zmianie e-mail'a przestal niepotrzebny spam przychodzic
![]() Ja zrobilem przesiadke z IE na FireFoxa i niezaluje, teraz jeszcze mysle czy nie wyprobowac The Bat, tylko nie wiem czy warto ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez .::piotrek::. : 29.07.2004 o godz. 18:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
No właśnie zależy kto jak i do czego używa poczty... Przy częstej korepondencji i dużym stopniu nieuświadomienia ludzi (w kwestii wirusów i wyciągania danych z książki adresowej a potem rozsyłania na nie spamu) przychodzi dzień w którym masz dość ciągłego kasowania niechcianej poczty, ustawiania paru nowych reguł dziennie czy uzupełniania BlackListy na serwerze poczty... W takim dniu przesiadasz się na TheBAT
![]() A tak swoją drogą kolejny raz możemy podziękować M$ za wpadkę w Outlook - co za bzdura ustawienie jako domyślnej funkcji dopiswania każdego adresu na jaki odpowiemy do książki adresowej ?? Trojany z tego korzystają ile wlezie, bo 90% użyszkodników tej opcji nie wyłącza i kolekcjonuje adresy...
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
To może zmień adres
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
W sumie najlepsze rozwiązanie. załóż sobie konto na O2.pl i będziesz miał bardzo pojemną skrzynkę ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
..
![]() |
tle że ten adres mam wszędzie podany. Dosłownie wszędzie!!!!!
![]() |
|
|