![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.04.2004
![]() |
Problemy z colin mcrae rally 4
Mam problem z instalacją gry colin mcrae rally 4. Pierwsza płyta instaluje się bez problemu. Wkładam do napędu drógą płytkę i po pewnym czasie wyświetla się komunikat: niewłaściwy wolumin. I w tym miejscu przerywa instalację
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
jav-or-not
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
@Pinteriel - to nic nie da
@Kamien - przekopiuj całą zawoartość płytek instalacyjnych do jednego katalogu na hdd i rozpocznij instalkę z hdd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Już to mam na twardzelu w postaci obrazu cd i puszczam to przez napęd wirtualny. A po za tym płytka może byc zabezpieczona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
plytka 2 i 3 nie jest zabezpieczona w wer. angielskiej jest zabezpieczona 1 plytka a w polskiej 4 .
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
DZIAŁA!!!!!!!!!! Ale teraz jak to nagrac na cd, bo chyba za każdym razem nie będe kopiował tego na twardzela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
jav-or-not
![]() |
@Kamien - hehe chyba będziesz musiał...
![]() Sąsiad kupił sobie oryginalną Tocę2 na chyba 5cd i właśnie takie samo postępowanie jest opisane w instrukcji :/ ...a niech by ich... :/ nie mogą dopracować takich szczegółów :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.08.2004
![]() |
U mnie był taki sam problem.Po prostu nie odpalaj płyty z autorun tylko odpal ją z setup i powinno być dobrze.U mnie tak działa.Choć i tak mam to wszystko na twardzielu - szybciej się instaluje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wrzuc zawartość płytek na dvd i będzie śmigać jak marzenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.09.2004
![]() |
U mnie instalacja przebiega bezproblemowo ale przy próbie uruchomienia wyskakuje następujący komunikat;
Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3d9.dll.Ponowne zainstalowanie tej aplikacji może naprawić ten problem. Dodam tylko że wcześniej nie miałem z nią żadnych problemów, miałem ją zainstalowaną i trochę pograłem odinstalowałem bo brakowało miejsca na dysku no i teraz po instalce wyskakuje takie G...o, to samo mam z Panzers jakieś sugestie.HELP |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
jav-or-not
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.09.2004
![]() |
[B]Dzięki przeinstalowanie sterownika pomogło z Colinem sprawdzę jeszcze Panzers.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Ja tam nie mam żadnych problemów z Colinem
![]() ![]() ![]()
![]() |
|