![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Stary sprawdzony sposób
format c:
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
andrzej - sam też do tematu niewiele wniosłeś... to widzimisie to strony które wyleciały z cache, nie ma tam nieograniczonej powierzchni, chyba 10mb, first in, first out
co do IE i przeglądania - generalnie to jest błąd próbowac robić w tym 'czymś' więcej niż winupdate - ale jeśli musisz to pamiętaj, że: strony obsługujące 'sessionID' czy cookies do określania ważności strony często nie będą działać offline, chyba, że zapiszesz je na twardo na dysku a i to nie zawsze - tutaj przychodzą z pomocą ff i opera, które powstały już po masowym wprowadzeniu takich rozwiązań - IE6 powstał gdzieś w 99 roku.. i od tamtego czasu nie zmienił się ani na jotę w browsowaniu offline może też przeszkadzać wywalanie cookies - generalnie nie należy tego robić, czyścić cache przeglądarki też nie - a to często robią różne 'polepszacze' do windowsa w ramach kasowania zbędnych plików [skąd u licha taki program wie, które pliki są mi zbędne..] jeśli upierasz się przy IE - zapisuj strony na dysk - opcją 'html+reszta', wtedy nie ma opcji żeby przestały działać ale serio - sprawdź alternatywy - bo to jak jazda rowerem z cienkimi oponami po rozmokłym polu - da się.. ale.. po co?
![]() |
![]() |
#18 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Dzięki za miłą powyższą wypowiedź (a także kolejną )!!!! W kwestii tej, że niektóre stony nie dają się nigdy obejrzeć offline (ani też zapisać ) - to ja oczywiście o tym wiem i czasami mnie to spotykało. problemem jest jednak to - jak już pisałem - że 80 procent stron, które jeszcze do niedawna było dostępnych po rozłączeniu, teraz albo w ogóle nie jest dostępnych, albo np. przez jeden dzień i koniec. I nie musiałem nic zapisywać itd. po prostu strony te same się zapisywały. A w kwestii innych przeglądarek - to np. w FireFox nic z odwiedzonych stron nie mogę obejrzeć po rozłączeniu - a inni pisali, że to norma - więc jak to jest :\ Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 11.04.2005 o godz. 10:52 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
U mnie nie ma problemu z ogladaniem stron off-line pod firefoxem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guru
![]() |
Cytat:
Niestety - u mnie są - a czy chodzi tutaj o zwiększenie w ustawieniach FireFox ? Cokolwiek będę mógł zrobić dopiero późnym wieczorem Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
Daj znać czy pomogło. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
---- EDIT Ale jak widzę, uwagi nieaktualne, bo rozmowa w końcu zeszła na właściwy temat ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Guru
![]() |
Cytat:
Mam ustawione w FF tak: Pamięć podręczna 50000 KB Historia na 9 dni I strony odwiedzone wczoraj, dziś rano już nie były dostępne ![]() Sorry, że dopiero teraz odpowiadam Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|