![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Problemy z instalacją XP.
Nigdy instalowanie win XP nie sprawiało mi problemu ale kiedyś musiało.
Wszystko zaczęło się od tego, że w komputerze wyskakiwały mi dziwne błędy typu "wystapił problem z aplikacją explorer" i innymi, po czym wiadomo znikały ikonki. Następnie po ponownym uruchomieniu kompa przy błachym przykładowo wejściu w Mój komputer dostawałem reseta. No i tak te błędy się powtarzały (nie tylko explorera ale i wszystkich programów, Opera, Nero itp) też przy włączaniu Opery czy opróznianiu kosza, więc myślę "format i pomoże". No i teraz sedno. Jak zaczyna się instalacja XP, gdy kreator kopiuje pliki potrzebne do instalacji wyskakują co raz błędy, że "nie można skopiować pliku". Niby wiadomo że wina płytki, ale problem powtarza się z 3 różnymi wersjami XP z różnych źródeł (nawet nagrywałem specjalnie u kolegi na czystą, nie porysowaną płytke). Gdy daję pomijanie pliku zaraz wyskakuje "blue screen" i koniec zabawy. Mam 2 dyski (Caviar 160 i Seagate 40) i próbowałem na obydwu z nich instalować (jeden NTFS a drugi FAT32) ale błędy te same. Nie pomogło wyciąganie i wkładanie RAMu i baterii ma głównej. Czy ktoś ma wogóle jakieś pojęcie w czym może tkwić błąd? Jeżeli sobie nie poradzę pewnie zawita serwis. Piszę teraz od kolegi więc mogę szybko nie odebrać wiadomośći ale będe wdzięczny za każdą podpowiedź. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|