![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Procesory i gwarancja
Ostatnio nurtuje mnie następujące pytanie: po co jest udzielana gwarancja na procesor?
Ja doszedłem do wniosku, że jest to tylko wymagany bajer. Przecież jak ułamiesz nóżkę, ukruszysz rdzeń to jest wina użytkownika. Dalej, jak spali sie procek to tez z winy użytkownika, a jeśli nie to Ci to wmówią. Niech się zdarzy, że kupie już nie działający proc, to oni też mogą mi powiedzieć, że coś sam schrzaniłem. Co wy na to? A może ktoś się dokładnie tym interesował? Aha, a jak oni sprawdzają, że dany proc został zjarany? Patrza i wonchają go czy jak? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
dobre pytanie
ale wydaje mi się, że gwarancja co do CPU obejmuje raczej jakies malfunkce w działaniu lub takie uszkodzenie, którego nie można udowodnić użytkownikowi... w innych wypadkach -> np. procesor wygląda jak jeden czarny węgiel to porażka...
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Jak się zdarzy, że kupisz już nie działającego proca, to w takiej sytuacji UCZCIWY sprzedawca powinien wymienić. Mnie się np. gwarancja przydała - kupiłem na allegro procka i okazał się uszkodzony, sprzedawca bez żadnych problemów wymienił mi na nowy egzemplarz.
|
|
|
#4 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
A jak oni sprawdzają taki proc co był zjarany?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Cytat: