Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   "PROGRAM DO KAMERY INTERNETOWEJ DO NAGRYWANIA FILMIKÓW I ROBIENIA ZDJĘĆ" ... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/program-kamery-internetowej-nagrywania-filmikow-robienia-zdjec-45495/)

zacuś 01.01.2005 16:51

No właśnie zaglądam i...... Kaplica nie mogę znaleźć :P
Gdybyś był tak dobry i mógł mi przybliżyć bardziej rozwiązanie tego problemu :)

zacuś 01.01.2005 18:11

A i jeszcze potrzebuje program (komunikator) dobry do rozmowy przez kamerkę z możliwością głosową (tlen odpada) :)

Smartek 01.01.2005 18:37

dzizys, nie moge patrzec... mam coraz wieksze wrazenie, ze dysleksja to nie choroba, a lenistwo! :|
pozdro ;)

zacuś 01.01.2005 19:24

Pokaż mi gdze tu jest błąd :D:D?? (pisz na temat)

Patrix 01.01.2005 19:31

Cytat:

Napisany przez zacuś
Pokaż mi gdze tu jest błąd :D:D?? (pisz na temat)

chmm ja nie widziałem tego postu w orygnialnej formie tzn o godz 18:11...
pytanie tylko dlaczego edytowałeś go o 19:22, a ten post napisałeś o 19:24 (2 min różnicy ?) zastanawiające :)

*Vojtas* 01.01.2005 19:46

Cytat:

Napisany przez zacuś
No właśnie zaglądam i...... Kaplica nie mogę znaleźć :P
Gdybyś był tak dobry i mógł mi przybliżyć bardziej rozwiązanie tego problemu :)

WIELKISZ(R)U to Ty?
Masz tu instrukcję obrazkową, (bo z pisemną coś Ci nie idzie):

http://img16.exs.cx/img16/4434/webcam1.th.png

Widzę, że jednak czegoś się nauczyłeś. (nie krzyczysz, poprawiasz błędy) tak trzymać to może jeszcze ktoś Ci pomoże.

Ziele 01.01.2005 20:06

Jak byk pisze "options" i tam language > polski. W wersji 2.1 jest prawie identycznie jak na obrazku Vojtasa. Może czas kupić sobie okulary?

czero 01.01.2005 20:46

Cytat:

Napisany przez Ziele
Jak byk pisze "options" i tam language > polski. W wersji 2.1 jest prawie identycznie jak na obrazku Vojtasa. Może czas kupić sobie okulary?

Jezeli prawie, to ja mam watpliwosci czy uda mu sie to znalezc :D.

Ziele 01.01.2005 20:58

No u mnie Opcje są na drugiej pozycji, a u Voitasa na piątej... reszta tak samo ;)

ps. skąd sie bierze takie lamerstwo? Zastanawiam sie jak tacy ludzie wogóle sobie radza z komputerami. Przynajmniej serwisy mają sie z czego utrzymywać.

Remix 01.01.2005 21:10

Witam!

Ja przy okazji tego tematu mam pytanie...
Jaki program mam zainstalowac, zebym mogl uzywac mojego aparatu cyfrowego (Canon PS A-60) jako kamerki internetowej?
Pytanie drugie: jaki jest dobry program to rozmow wideokonferencji?

wiem wiem... google... ale jesli znacie odpowiedz to napiszcie :)

*Vojtas* 01.01.2005 21:59

Witam!
Remix na jednym z for natknąłem się na taką wypowiedź:
Cytat:

Zeby a75 dzialal jako kamera trzeba wykorzystac RemoteCapture i dodatkowo np. SoftCam. Remote capture pokazuje w oknie to co "widzi" obiektyw a softcamem sie przejmuje strumien obrazu z okna do wirtualnej kamery. Testowalem to, z Netmeetingiem chodzilo OK, ale jak napisal DigiMan szkoda matrycy tego aparatu do takich celow.
Co prawda problem dotyczył canona a75 ale możliwe, że z twoim też by to zadziałało.

pozdr.

Smartek 01.01.2005 22:23

hmm.. nie wiedzialem, ze istnieje taka mozliwosc z aparatami cyfrowymi?! wow
a co z produktami HP? [dokladnie model 735]? istnieje taka mozliwosc? :)
pozdro ;)

zacuś 01.01.2005 23:22

Cytat:

Napisany przez Ziele
No u mnie Opcje są na drugiej pozycji, a u Voitasa na piątej... reszta tak samo ;)

ps. skąd sie bierze !!!takie lamerstwo!!!? Zastanawiam sie jak tacy ludzie wogóle sobie radza z komputerami. Przynajmniej serwisy mają sie z czego utrzymywać.

Przesadziłeś trochę że togo nie znalazłem to nic nie znaczy chyba po to jest to forum żeby się zapytać.
A programy nie takie rozgryzałem bez niczyjej pomocy więc nie UWAŻAM że serwisy utrzymują się z takich jak JA.
:klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie:

Ziele 01.01.2005 23:25

Każdy aparat z wyjściem AV lub samym Video bedzie mógł pracować jako kamerka. Trzeba jeszcze tylko soft który bedzie łapał ten sygnał i oczywiście karte z wejściem composite.

...no chyba ze producent doda jeszcze taką opcje ze bedzie sie dalo po usb to zrobić.

Ziele 01.01.2005 23:33

Cytat:

Napisany przez zacuś
Przesadziłeś trochę że togo nie znalazłem to nic nie znaczy chyba po to jest to forum żeby się zapytać.
A programy nie takie rozgryzałem bez niczyjej pomocy więc nie UWAŻAM że serwisy utrzymują się z takich jak JA.
:klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie:

Sorry kolego ale ta opcja jest doslownie wprost pod nosem... wiec jak nie takie programy rozgryzałeś to z tym nie miał byś najmniejszego problemu. I uważam że nie przesadziłem!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07.