![]() |
No właśnie zaglądam i...... Kaplica nie mogę znaleźć :P
Gdybyś był tak dobry i mógł mi przybliżyć bardziej rozwiązanie tego problemu :) |
A i jeszcze potrzebuje program (komunikator) dobry do rozmowy przez kamerkę z możliwością głosową (tlen odpada) :)
|
dzizys, nie moge patrzec... mam coraz wieksze wrazenie, ze dysleksja to nie choroba, a lenistwo! :|
pozdro ;) |
Pokaż mi gdze tu jest błąd :D:D?? (pisz na temat)
|
Cytat:
pytanie tylko dlaczego edytowałeś go o 19:22, a ten post napisałeś o 19:24 (2 min różnicy ?) zastanawiające :) |
Cytat:
Masz tu instrukcję obrazkową, (bo z pisemną coś Ci nie idzie): http://img16.exs.cx/img16/4434/webcam1.th.png Widzę, że jednak czegoś się nauczyłeś. (nie krzyczysz, poprawiasz błędy) tak trzymać to może jeszcze ktoś Ci pomoże. |
Jak byk pisze "options" i tam language > polski. W wersji 2.1 jest prawie identycznie jak na obrazku Vojtasa. Może czas kupić sobie okulary?
|
Cytat:
|
No u mnie Opcje są na drugiej pozycji, a u Voitasa na piątej... reszta tak samo ;)
ps. skąd sie bierze takie lamerstwo? Zastanawiam sie jak tacy ludzie wogóle sobie radza z komputerami. Przynajmniej serwisy mają sie z czego utrzymywać. |
Witam!
Ja przy okazji tego tematu mam pytanie... Jaki program mam zainstalowac, zebym mogl uzywac mojego aparatu cyfrowego (Canon PS A-60) jako kamerki internetowej? Pytanie drugie: jaki jest dobry program to rozmow wideokonferencji? wiem wiem... google... ale jesli znacie odpowiedz to napiszcie :) |
Witam!
Remix na jednym z for natknąłem się na taką wypowiedź: Cytat:
pozdr. |
hmm.. nie wiedzialem, ze istnieje taka mozliwosc z aparatami cyfrowymi?! wow
a co z produktami HP? [dokladnie model 735]? istnieje taka mozliwosc? :) pozdro ;) |
Cytat:
Przesadziłeś trochę że togo nie znalazłem to nic nie znaczy chyba po to jest to forum żeby się zapytać. A programy nie takie rozgryzałem bez niczyjej pomocy więc nie UWAŻAM że serwisy utrzymują się z takich jak JA. :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: |
Każdy aparat z wyjściem AV lub samym Video bedzie mógł pracować jako kamerka. Trzeba jeszcze tylko soft który bedzie łapał ten sygnał i oczywiście karte z wejściem composite.
...no chyba ze producent doda jeszcze taką opcje ze bedzie sie dalo po usb to zrobić. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |