Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   "PROGRAM DO KAMERY INTERNETOWEJ DO NAGRYWANIA FILMIKÓW I ROBIENIA ZDJĘĆ" ... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/program-kamery-internetowej-nagrywania-filmikow-robienia-zdjec-45495/)

zacuś 03.01.2005 22:35

A Ja sądze inaczej :)(:

XPPRO 23.04.2006 22:43

Webcam XP professional 2.25.120

Witam. Proszę o doradztwo w sprawie użycia i konfiguracji programu Webcam XP Prof 2.25.120 który o ile będzie się nadawał do moich celów zamierzam zakupić, kogo mogę się poradzić, gdzie szukać wyczerpujących informacji, pouczeń, doradztwa. Poszukuję programu z własnym serverem abym mógł w czasie rzeczywistym nadawać z kamery zarówno obraz jak i dzwięk mam kamerę cyfrową Sony z wyjściem DV nadaje się też jako internetowa, sprawdziłem współpracuje np. z Messengerem i innymi. Do tej pory udało mi się znaleźć tylko że obraz można umieszczać na HTTP. Czy obraz i dzwięk mogę umieścić na mojej stronie, i czy ilość ogladających w tym samym czasie jest np. ograniczona, łącze internetowe mam Neostrada 512 czyli zmienne o ile sie nie mylę ip. właściwie wszystkie porty np.20 , 21 są otwarte. Czy ten program służy tylko do Video-audio czata? czy działa też niezależnie, jako że ma własny mały server. Proszę o kompetentne wypowiedzi, z góry dziękuję i pozdrawiam. XPPRO

XPPRO 23.04.2006 22:53

Wilk

Cytat:

Napisany przez zacuś
A Ja sądze inaczej :)(:

Witam. Przedstawiony na zdjęciu wilk jest przepiękny, gratuluję smaku. Sam osobiście mam prawie wilka, przepiękny mądry wielki pies, wyszkolony przeze mnie, ale dałem mu też dużo swobody, jest całkowicie bezpieczny dla ludzi w tym małych dzieci, jest tak wychowany od maleńkości aby kochać ludzi. Ma to swoją wadę to ja muszę go chronić przed złymi ludźmi. Natomiast uwielbia ganiać po polach sarny, zające itp. nawet czasem je łapie ale zawsze na mnie czeka nie robiąc zwierzynie krzywdy, chyba przede mną się popisuje sprawnością. Pozdrawiam XPPRO

RiT2 24.04.2006 12:05

Proponuje program Coffee Web Cam.

Air 24.04.2006 13:43

Cytat:

Napisany przez XPPRO
Witam. Przedstawiony na zdjęciu wilk jest przepiękny, gratuluję smaku. Sam osobiście mam prawie wilka, przepiękny mądry wielki pies, wyszkolony przeze mnie, ale dałem mu też dużo swobody, jest całkowicie bezpieczny dla ludzi w tym małych dzieci, jest tak wychowany od maleńkości aby kochać ludzi. Ma to swoją wadę to ja muszę go chronić przed złymi ludźmi. Natomiast uwielbia ganiać po polach sarny, zające itp. nawet czasem je łapie ale zawsze na mnie czeka nie robiąc zwierzynie krzywdy, chyba przede mną się popisuje sprawnością. Pozdrawiam XPPRO

To lubię, drugi post na forum i już taki wspaniały offtopic :D

Gratuluję :spoko:

P.S. Wklej zdjęcie tego psa.

joujoujou 24.04.2006 15:02

Cytat:

Napisany przez Air
[...]

P.S. Wklej zdj***281;cie tego psa.

Pewnie o tego avatarowego chodzi***322;o:
http://forum.cdrinfo.pl/customavatars/avatar39562_2.gif

:mruga:

Ormianin 24.04.2006 15:08

Cytat:

Napisany przez Air
To lubię, drugi post na forum i już taki wspaniały offtopic :D

Gratuluję :spoko:

P.S. Wklej zdjęcie tego psa.

To psa czy wilka?

Air 24.04.2006 15:32

Cytat:

Napisany przez Ormianin
To psa czy wilka?

Kolega ma prawie wilka, przepięknego mądrego wielkigo psa.

Sam już nie wiem co to będzie, ale czekam na fotkę.

@joujoujou, może bystry nie jestem ale to akurat skumałem ;)

joujoujou 24.04.2006 15:43

Domy***347;lam si***281;, dlatego da***322;em te***380; to: :mruga:

:P

ed hunter 25.04.2006 11:02

Cytat:

Napisany przez Air
Kolega ma prawie wilka, przepięknego mądrego wielkigo psa.

Sam już nie wiem co to będzie, ale czekam na fotkę.

@joujoujou, może bystry nie jestem ale to akurat skumałem ;)

ale fotka będzie chyba z kamerki internetowej :hmm:

:w00t: :haha: :rotfl:

Air 25.04.2006 11:54

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ale fotka będzie chyba z kamerki internetowej :hmm:

:w00t: :haha: :rotfl:

hehe, możliwe

czekamy nadal :fiu:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:42.