![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
Cytat:
-zrobiłem taki eksperyment. Wykasowałem ten programik z listy ZoneAlarma, i jeśliby chciał cokolwiek wysłać, to musiałbym to potwierdzić. I tak sobie chodził przez cały dzień i sam nie prosił o dostęp do netu (miałem ustawione ręczne wysyłanie zliconych klawiszy oczywiscie) -w naszym klanie zrobiłem mały eksperymeny "~Iron Butterfly~" tzn. codziennie dorzucam do tego konta 1.000.000 klaiwszy. On nie mógłby wysłać informacji na temat tego JAKIE są to klawisze, bo zajęło by mu to tyle co wysłanie 1 megabajta, nieprawda? Nie mam aż tak szybkiego łącza, żeby mógł to wysłać w pół sekundy ![]() -programik ten zapisuje sobie na dysku ilość zliczonych klawiszy w jednym (mam właśnie nadzieję ![]() Mam nadzieję że przekonałem niektórych. ![]() Zachęcam jeszcze raz i dziękuję tym, którzy już się zapisali! |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Kto to jest "Jagulator" ma fajny nick na liscie, rusza sie na boki
![]()
![]() |
#18 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
PATH 1.01 do Instrukcji :-)
Witam!
Lepiej późno niż wcale. Ten programik zapisuje na HDD ilość zliczonych klawiszy przy jego ZAMKNIĘCIU. Wczoraj miałem nabite X klawiszy, wysłałem, pojawiło się w dymku 0, a dzisiaj patrzę dalej X... bo system nie zamknął go. "Pulse" wczytał ilość zliczonych klawiszy od momentu ostatniego zamknięcia. Także żeby dwa razy nie wysyłać tego samego wyniku, wystarczy przed każdym restartem czy zamknięciem systemu zamknąć program (prawym i "Unload and Exit" ![]() Na osobnika "~ Iron Butterfly ~" nie zwracajcie proszę uwagi, bo to jest mój eksperyment. Miejsce w drużynie każdego z Was zawsze jest większe o 1. Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
a dokładnie to to musi wyglądać tak:
Kod:
<A href="profile.php?uid=TWOJ ID"><marquee behavior=alternate scrollamount=SZYBKOŚĆ>NICK</marquee></A></TD><TD align="center"> |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
![]() Cytat:
O, i jeszcze jedno: http://bmt.bewes.be/stats/teams/159 Pozdrowienia
Nagrywarka: LG GCE-8520B 52x24x52x Procesor: AMD Athlon 1 GHz RAM: 256 Mb SD-RAM Płyta główna: ABIT KT7A Dysk: SeaGate III Barracuda 40 Gb Karta graficzna: GeForce 2 MX/MX 400 Monitor: Yakumo 17'' LCD System: Windows 2000 Professional PL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Witam!
No cóż. Nie chciałbym być niegrzeczny... ^ ![]() Dziękuję! ![]() Z ostatniej chwili: Konto jest aktywne zaraz po rejestracji, tylko że go nie widać, dopóki nie klikniemy na link w mailu od nich. Na tą wiadomość trzeba trochę poczekać, w końcu dojdzie. ![]() PS: Może niedługo wymyślą ile razy dziennie wysuwamy tackę od nagrywarki, albo ile stron drukujemy... ^_^ ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Vavoom : 29.01.2004 o godz. 20:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
^ Ale mój TeAm nazywa się Poland
![]() ![]()
Nagrywarka: LG GCE-8520B 52x24x52x Procesor: AMD Athlon 1 GHz RAM: 256 Mb SD-RAM Płyta główna: ABIT KT7A Dysk: SeaGate III Barracuda 40 Gb Karta graficzna: GeForce 2 MX/MX 400 Monitor: Yakumo 17'' LCD System: Windows 2000 Professional PL |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wyjadacz ;)
![]() |
![]()
Użytkownicy projektu! Jeszcze tylko 23 miliony i Polska jest na szóstym miejscu!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejnym krokiem będzie prześcignięcie kraju "Unknown" (PS: Wiecie może gdzie można go znaleźć na mapie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! Ostatnio zmieniany przez Vavoom : 07.02.2004 o godz. 20:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Vavoom chciałeś chyba napisać że Polska będzie na 6 miejscu
![]() Qrcze też nie mogę znaleść tego kraju ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Hit me if you can!
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Hit me if you can!
![]() |
A słowo ciałem się stało i POLSKA zawitała na 6 miejscu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Oby tak dalej! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Cytat:
PS mam win xp pro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Rozwiązanie problemu z brakującym plikiem
Cytat:
Zamieszczam tutaj plik ze swojego WinXP Home. Ten sam problem miałem w Win98SE, ale jak go tam skopiowałem to program ruszył, z tym że liczy tylko przebieg (nie liczy kliknięć). Najlepiej wrzucić ten plik do folderu programu (albo system32) Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Vavoom : 11.02.2004 o godz. 12:55 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|