Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.05.2004, 23:43   #19
Vavoom
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.11.2003
Vavoom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez PiteRroN
(...) Duże ilości najlepiej puszczać co kilka dni, już raz zostałem usunięty z projektu, poprostu takie ilości rzucały się w oczy i ktoś mnie wychwycił, 60 000 000 kliknięć poszło w zapomnienie. Częste zmiany pozycji państw i drużyn wynikają właśnie z tego że oszukujacy zawodnicy są co jakis czas kasowani. - Miłego klikania - Obecnie jestem na 3 miejscu wśród klikaczy z Polski - mozecie poprawić sobie statystyki moim sposobem.(...)
Hehehe no to Cię drugi raz wykopali! Ile poszło się tym razem punktów p...ć? Pocieszę Cię, mojego ~Iron Butterfly'a~ też wykopali. Tak ładnie żarło i zdechło, no!
Zastanawiające, dlaczego najwięcej osób wykopali z Polski, aż spadła znowu na szóste miejsce...
Udało mi się dojść do ósmego miejsca w Polsce. Dalej już się praktycznie nie dało, bo każdy powyżej oszukiwał , więc szliśmy praktycznie równo. Do czasu... ( ^_^ )
Co zauważyłem? Że pomimo "usunięcia" mojego konta, udało mi się dzisiaj wysłać codzienną porcję i przyjęło się. Wnioskuję więc, że nasze konta istnieją i mają się dobrze, lecz zostały ukryte. Nawet admin napisał, że jeśli ktoś omyłkowo (taa jasne ) został zbanowany, to niech mu wyśle maila, a konto zostanie mu przywrócone. Będę na tyle perfidny , że wyślę mu tego maila (a codziennie pulsowałem tyle ile się tylko dało ). Zobaczymy!
Vavoom jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: