![]() |
chyba wybior***281; si***281; do krakowa po tego nikona... :P
|
Ilość załączników: 1
Ktorego laptopa byscie brali?
Wyprzedaz jest, wiec kuzyn nic tylko bedzie kupowal. Nie wiem czy to jest najlepszy pomysl, no ale z dwojga zlego lepiej wybrac te lepsza opcje :) Ja narazie zasugerowalem mu zeby bral tego FSC -tylko gdzies na googlach wyczytalem ze sa problemy z zainstalowaniem winXP na tym modelu (problem ze znalezieniem sterownikow). Wie ktos cos o tym? |
znów w media markt mają wyprzedaż, z ciekawszych rzeczy to nikon d40 za 1699, biorąc pod uwagę jeszcze promocję nikona i zwrot 340pln to całkiem dobra lustrzanka z obiektywem wychodzi 1359pln !!! i każda hybryda może się schować. jest też ms office 2007 na 3 stanowiska domowe za 169, a ja tam skoczę po sens życia wg monty pythona za 7.99 :D
gazetki są na stronie mm. |
Wiemy. Byl nawet taki news na cdrinfo :-).
Chcialbym sprobowac zagrac na tym Wii, moze jakby mi sie spodobalo to bym kupil. Na razie zacieram rece na PS3, oby szybko zchipowali i porobili jakies media centery ;-). |
wii faktycznie wymiata.
zar***261;bista sprawa z tymi kontrolerami. wiecie, ***380;e tworzona jest specjalna wersja opery pod t***261; konsol***281;? |
Cytat:
PS3 sprzedalo sie ponad 3 krotnie mniej niz Wii i zdania jak pisza to fanboje "bo nie bylo dosc jednostek" nie maja nic do rzeczy bo.... ps3 zalegaja na amerykanskich polkach, natomiast Wii sprzedaje sie co do sztuki. |
...a w Japoni Sony sprzedalo wiecej PS3 gdy wyszlo niz M$ x360 przez caly rok na tamten rynek :D
|
A w Ameryce w listopadzie najlepiej sprzedawało się Nintendo:P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W MM s***261; te***380; p***322;yty DVD i CD ta***324;sze o 22 pocent (czyli o vat). Tradycyjna coroczna promocja MM.
|
a da si***281; go cofn***261;***263;?
to by rozwi***261;za***322;o wasz problem :P |
Cytat:
|
E tam lutować od razu ;p
|
Cytat:
no ale Wy zaraz lutowa***263; chcecie :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |