![]() |
Ja jutro te***380; prawdopodobnie si***281; wybiore :fiu:
|
Cytat:
http://www.electroworld.pl/ew/index....id=11&layout=1 |
Cytat:
|
aha, jeszcze by***322;y nokie 6020 za 299, by***322;y, przez jakie***347; 15 sekund, a je***347;li tego samsunga sprzedam po cenach z allagro to mi si***281; opiekacz zwr***243;ci :D
|
Cytat:
|
u mnie nie bylo takich okazji
co miasto to inna oferta :/ |
UTALENTOWANY PAN RIPLEY ZA 5 ZL??? Potne sie zyletkami za to, ze nie poszedlem...
|
Cytat:
vcd po 2pln, jakies polskie zanussiego itp. cd po 3pln, starocie, marley, piaf, santana... gry: toca 3 za 29; sw: republic commando za 29, earth2160 za 4.99, chrome za 6.99 spisane z gazetki reklamowej |
Cytat:
Do MM na razie nie dotarłem, bo inne sprawy mi się przedłużyły i już nie zdążyłem. Może jutro wpadnę, bo dzisiaj już raczej nie, ale to też nie jest pewne. Jak tam z muzyką, grami, filmami - coś ciekawego było? |
A sie przejde, moze cos ciekawego wyrwe z muzyki. :]
|
ja właśnie wróciłem i stwierdzam, że jest to moja pierwsza i ostatnia promocja w mm. byłem tam 3h z czego 2,5 to czekanie w kolejce do kasy. w ogóle tam bym nie poszedł, ale siła wyższa chciała opiekacz philipsa, więc chcąc nie chcąc trza było iść. kupiłem jeszcze płytki dvd tdk :] i samsunga e760, ale on zapewne skończy na allegro, bo jeszcze nigdy tyle kasy na telefon nie wydałem i zamierzam podtrzymać tą tradycję. po dzisiejszych zakupach mam jeden wniosek: ludzie są rąbnięci, to co się działo przy laptopach i później przy lcd'ach jest nie do opisania, ochroniarze już panikowali krzycząc: "na miłość boską ludzie odsuńcie się !", myślałem, że padne tam ze śmiechu.
|
@andrzejj9 no to zd***261;***380;ysz na przecenione par***243;wki :P ;)
|
Ja b***281;d***281; ok. 11 :D
|
Cytat:
Co do Media Markt : III RUUUSZYYYLIII!!! ;-) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:26. |