Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Promocja w Media Markt (https://forum.cdrinfo.pl/f5/promocja-media-markt-61251/)

andrzejj9 21.01.2006 12:17

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
No i jak był ktoś w Media? Cały i zdrowy? :D

odpowiedajac na posta:

Z 350D mnie kiedyś na parkingu Auchana zaczepił jakiś Rumun w niezłym samochodzie, który mówił, że mu się benzyna skończyła i potrzebuje cokolwiek, żeby ją kupić i chciał mi sprzedać całkiem przyjemny zestawik (body plus dwa obiektywy, chyba też dodatkowa lampa błyskowa) za... 500 złotych ;) Jak powiedziałem, że nia mam tyle przy sobie to chciał nawet za 300 ;)

Generalnie sprzęt wyglądał dobrze (nówka w oryginalnym opakowaniu) i chyba nie była to podróbka, ale nie kupuję z zasady kradzionych rzeczy, więc odmówiłem. W każdym razie cena była niezła :)

MacGyver 20.01.2006 14:27

Cytat:

Napisany przez Kasprzak

Właśnie wróciłem, cały i zdrowy :D Multum ludzi (aż zbrakło koszyków), teraz pewnie jest jeszcze więcej.
Wszyscy rzucili się na odtwarzacz DVD Thomson DT-H 109 :) Jedna Pani (jakieś 25 lat) przechodziła obok Thomsona, zatrzymała się, chwilę pomyślała i mówiąc "a co mi tam" wzięła go i poszła dalej wybierać :D

Jabba the Hutt 20.01.2006 12:58

A powiedzcie jak z płytami DVD ? Jakieś zdecydowane promocje (tak jak po świętach,ze 22 procent zniżki było) ? Chodzi o dobre płyty po dajmy na to 30-40 zł. Aliens, King Arthur, Ronin i inne . Może ktoś patrzył ?

Kasprzak 20.01.2006 10:59

odpowiedajac na posta:

andrzejj9 20.01.2006 00:28

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
Co do aparatu...moze pokusic sie na A610/620? Poczkeac troche, albo takiego z USA sprowadzic...
Ale to juz wchodzi zmiana tematu..

Rozmowa i tak już tradycyjnie gdzieś tak w piątym poście zeszła z tematu więc nie ma sprawy ;)

A610 i 20 są już zdecydowanie droższe (także w Stanach) a poza tym dla mnie.. za duże. Dobry aparat cyfrowy w domu już mam, teraz szukam czegoś małego robiącego w miarę przyzwoite zdjęcia. A520 wydaje się być tutaj optymalnym rozwiązaniem - robi naprawdę bardzo dobre jakościowo zdjęcia i jest w miarę mały. No i do tego niedrogi, w Ameryce kosztuje ok. 150 dolarów (z przesyłką).

Kasprzak 19.01.2006 23:50

ja mam emperora 2, tez jestem zadowolony, elegancko, widzialem jak chodzi 3 i jest tak samo dobra jak poprzednik...nie wiem jak mocno jest lepsza, ale napewno nie warto kupowac tego zestawu "kina", bo jest zalosny, to raczej jak ktos kupuje poraz pierwszy cos "zeby gralo".

Co do aparatu...moze pokusic sie na A610/620? Poczkeac troche, albo takiego z USA sprowadzic...
Ale to juz wchodzi zmiana tematu.
Osobiscien ie wiem co tam jeszcze jest ciekawego...ale juz widze te kolejki, znowu pekanie szyb, ludzi co biora po 20szt. odtwarzaczy...to mnie przeraza w tym wszystkim... od 6.00 juz jutro beda stac, na bank...

Za kupowaniem w takich promocji? Jestem jak najbardziej za...jest promocja, trzeba korzystac, produkt jak produkt, przez promocja byl taki sam...chyba ze nagle okazuje sie ze wyprzedaja rozwalone kartony, ktore uszkodzily sie podczas transportu (czasem sie oplaca...czasem nie).

Takze czekamy na relacej jutrzejsza. Ja mieszkam niedaleko, ale nie chce mi sie jechac tak bez celu. Myslalem nad radyjkiem do auta. Ale sam nie wiem..

ryba120 19.01.2006 23:30

Powiem tak.
Odtwarzacz Manta EMPEROR III posiadam i jestem naprawdę zadowolony. Jak za te pieniądze (Tesco 199,00zł) to naprawdę przyzwoity sprzęt. Dzisiaj odsprzedałem ojcu odtwarzacz DVD Panasonic S35 za 100,00zł i pozostałem przy Mancie.Co do głośników kina wchodzących w skład zestawu Manty za 309,00zł to nie ma co zaprzątać sobie głowy. NIC NIE WARTAJĄ - BEZNADZIEJA !. Miałem okazję słuchać taki zestaw w TESCO. Lepiej podłączyć tak jak ja to zrobiłem do dobrego zestawu STEREO (Wzmacniacz YAMAHA AX590 + głośniki RADMOR LS10).Zainteresowanych zapraszam na forum Manty gdzie można dowiedzieć się wiele na temat ich odtwarzaczy - FORUM

andrzejj9 19.01.2006 22:56

Cytat:

Napisany przez Smartek
tak sie sklada, ze mialem okazje sluchac tych "glosniczkow"
i powiem tak:

^_^

To i tak dobrze, że z humorem do tego podchodzisz ;)

zene_k 19.01.2006 21:26

Cytat:

Napisany przez ed hunter
takie głośniczki to do kina domowego w toalecie są w sam raz :>

Zwłaszcza jak ktoś ma taką małą toaletę jak ja w bloku ;)
Subwoofer akurat na spłuczce by się zmieścił ||

Smartek 19.01.2006 21:21

tak sie sklada, ze mialem okazje sluchac tych "glosniczkow"
i powiem tak:

^_^

ed hunter 19.01.2006 21:14

takie głośniczki to do kina domowego w toalecie są w sam raz :>

to już lepiej stereo, nawet z jakiejś "miniwieży" :taktak:

Damianos L 19.01.2006 21:11

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A te głośniczki w tym kinie domowym to się do czegoś oprócz wypełnienia przestrzeni w kartonie nadają? (pytanie raczej retoryczne..)

dolaczam sie do tego pytania :)

a ta mante jeszcze taniej widzialem, chyba w kerfuze :)

andrzejj9 19.01.2006 21:09

Cytat:

Napisany przez MOdy
W Tesco jest Kino domowe Manta Emperor 3 za 309zł.

A te głośniczki w tym kinie domowym to się do czegoś oprócz wypełnienia przestrzeni w kartonie nadają? (pytanie raczej retoryczne..)

MOdy 19.01.2006 20:40

W Tesco jest Kino domowe Manta Emperor 3 za 309zł.

andrzejj9 19.01.2006 19:45

To, co by mnie interesowało (chociaż na pewno nie wejdę tam z nastawieniem, że trafię na jakąś wyjątkową okazję. Po prostu będę przy okazji to zobaczę, jak wygląda) to aparat cyfrowy (planuję sprowadzić ze Stanów - prawdopodobnie Canon A520, ale jeśli dostałbym tu za powiedzmy ok. 600 złotych, to nie bawiłbym się w kupowanie tam) i ewentualnie odtwarzacz DVD Emperor III (ale to tylko, gdyby rzeczywiście był przeceniony). Trafiają się w ogóle tego typu rzeczy?

Promocji z góry nie przekreślam, bo w supermarketach i firmowych sklepach czasami naprawdę można trafić na fajne rzeczy. Pamiętam, jak byłem raz w Łodzi i wstąpiłem do kilku sklepów (firmowych) z ubraniami. Kupiłem sobie dwa fajne swetry po 19 złotych, przecenione ze 129 i to wiem, że rzeczywiście tyle kosztowały. Kupiłem też kilka koszulek po praktycznie 5-10 złotych, zamiast zwykłych 40 - 60 i spodnie chyba za 49 zamiast 149. Dzisiaj kupiłem sobie chyba z 7 płyt w Geancie po 4 i 5 złotych. Większość to takie, które zwykle kosztują ok. 15 - 20, ale były w tym również takie "pełnowymiarowe" za zwykłe 45 - 60.

Tak więc generalnie promocjom mówię tak ;)

(chociaż nie za wszelką cenę, bardziej przy okazji)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:24.