![]() |
co ja dostalem? najprawdziwsza NAP'e za 200 zeta... okazyjnie sciagnieta ze stanow... marzylem o takiej od daaawna...
a zima taka ze popekaly mi butelki z mineralna ktore trzymalem na balkonie... cola o dziwo ocalala :) |
jestem
wlasnie se strzelilem krokieta i dwa pierogi :D Mniam :) ale na dzis mam doche, nie wiem czy do jutra sie miejsce zrobi :D |
Cytat:
W każdym razie jakbyś umierał z przejedzenia i przepicia,to powiedz starszym,ze plyty w testamencie dla mnie:D :-D :-D |
Cytat:
Wejdźmy na jakiegoś czata bo tu zwariujemy:( |
Cytat:
|
Cytat:
A propos liczebnosci to mamy czas:) Wy byscie od razu chcieli 1000 osob:) Spokojnie, niektorzy jeszcze siedza na kolacji mysle, ze najwiecej osob bedzie po 23 |
Cytat:
|
Cytat:
byle mi chodzil - bo ten cdrinfo'wy mi nie dziala... |
Cytat:
|
kurcze a ja nawet nie moge sie z wami napic
bo jestem na antybiotykach buuuuuuu |
SID masz na mysli NAP, mam takie urzedzienie co jak Discmen wyglada, a otwarza mp3... kaszana tak przy okazji
|
brzuszki, albo mi sie wydaje albo jestes bardziej okraglutki po obzerce :D:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
taka kosta, ze mi dzis akumulator
padl i musialem asisstance wzywac czekalem 2 godziny normalnie sajgon - troche mi sie dzien obsunal. Ale to nic u mojego Ojca na osiedlu byla awaria - bez wody kilkaset mieszkan - dotarl na Wigilie o 20 jakos bez Swiatecznego nastroju:'( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
u mnie cieplo bedzie, az -15 :D |
Cytat:
nic tylko na dwór i się poopalać...:D |
u mnie - ledwo -14 - jutro w dzien - ile bedzei o 5 rano kiedy mam uruchomic samochod? staralem sie nei sluchac...
co do stanu ducha - po takim jedzeniu nie mozna myslec zle... :))))) |
Cytat:
|
Panowie! Ustalmy jakiegoś czata bo tu zginiemy w nalewie postów, a nie browaru :)
Czekam na propozycję (ja siedzę na CDRinfo |
Cytat:
U mnie mróz -18.Wczoraj o północy było -20. Ja protestuję przeciwko zmianie na jakies czaty,bo nie wiem jak się wchodzi i ogólnie nieobznajomiony jezdem. Ooooo! przypomniało mi się-zanim doczekamy pierwszej setki userów Córka mówi: Mama,jezdem w ciąży.. Bój sieBoga dziecino! Matura za pół roku,a Ty mówisz jezdem ?! |
witam wszystkich!!!
czemu jest tak malo osob? dopiero co wszedlem na forum ale wyglada na to ze jak zwykle zapozno:( |
A skad wy bierzecie te temperatury? :o
U mnie jest -4 :) Chyba pojde sie opalac :D :D :D |
Cytat:
|
Jeszcze tylko zrobię żonie zastrzyk a sobie kawkę i zasiadam spokojnie do czytania i pisania.
Przy okazji mam do was pytanko.Zasysam właśnie przez muła trzypłytowy filmik Stephen King's Rose Red.Coś wiecie o tym filmiku ,bo ściągam w ciemno ? |
Cytat:
|
Cytat:
Brzuszkowa twierdzi,że penisy w czapkach,albo owieczki:-D |
ma z tego co przeczytalm w instrukcji - wbudowany decoder zgodny z divx 4(ilestam) - matrixa zakodowanego 3.11 odtworzyl bez problemu
sprzet przenosny - choc troche gruby (te wyjscia) vbr'y czyta niezle poza tym - kupilbym to za 200 zeta nawet gdyby czytalo tylko mp3 i na dodatek krzaczylo sie przy vbr'ach - potrzebuje walkmana - bo poprzedniego uzywalem 8 lat i zajezdzilem go an smierc - a to bylo tansze niz najprostszy soniak... |
Cytat:
|
Widzę że jest okazja aby moje życzenia (z dalekiego Rybnika) dotarły do sporej liczby Forumowiczów (Wesołych Świąt!!!).Widze że prezenty rozpakowane ,mocnejsze trunki poszły w ruch ,w tle słychać pracę nagrywarek ,ogólnie mówiąc Święta .Mam nadzieję iż to forum wytrzyma nawał forumowiczów ...pozdrawiam .jaro
|
Cytat:
|
Cytat:
|
qrde ludzie moze przeniesiemy sie na czata?
przeciez tu trzeba co sekunde odswiezac! proponuje sporty extremalne na onecie linka macie tu no wiec jak zgadzacie sie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a no to sa łowce ;) |
akumulator jest nowy... to moj poldek jest stary jak swiat...
ale jeszcze mnie nie zawiodl... wiec i tym razem ruszy za drugim razem - a jak nie to metoda na ciagnik - podpalic pod silnikiem wiechec slomy - i odpalac... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jest bałaganiasto,ale - spontan rulezzzzzzzzzz:-D |
Cytat:
|
Cytat:
podpalic pod silnikiem wiechec slomy - i nie gasić ;p ;p ;p Kupić nowy!;p Pozdrawiam Zyga |
Cytat:
|
doszlo do tego, ze wszyscy tylko posty sobie nabijaja :D
|
Cytat:
|
Święta to jest to !!!!!
Właśnie Brzuszek poszedł po Millerka dla mnie :-D :o :-D I'm happy Justyna |
hey ludziska zapraszam tu
|
Cytat:
|
Cytat:
a co do gubienia sie tu - nie jestes chyba jedyny... :) sprobujcie tego czata o sportach extremalnych - u mnie wszedl bez problemu - a wszystko co musialem zrobic to wpisac nick... |
Cytat:
|
Cytat:
|
cigle z sidem czekamy tu
pelen link macie http://czat.onet.pl/applet.html?CH=Sporty_Ekstremalne jak wolicie tak |
Cytat:
Problem z połączeniem. Message ID TCP_ERROR Opis problemu Wystąpił błąd podczas próby połączenia się z serwerem. Prawdopodobny powód Serwer może być wyłączony. Serwer może być przeciążony. Serwer może mieć problemy z poprawną obsługą żądań. Mogą istnieć problemy z połączeniem pomiędzy Tobą a serwerem. Możliwe rozwiązanie Spróbuj połączyć się później. |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://czat.wp.pl/chat.html?i=47444
tutaj wchodzimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to dziala |
przedemna dluuga bezsennna noc - o 4 musialbym wstac zeby sie przygotowac a o 5 juz w poldku musze siedziec - wiec nocke zawalam - dobrze ze nie spozywam bo jutro moze sie jechac ciezko... [to taki maly wtret osobisty dla rozruszania dyskusji :)]
|
http://czat.wp.pl/chat.html?i=47444 tutaj!!!!!!!!!!
|
:o:o musze jave instalnac
te virtual maschine jest do d... :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi też ostatnio padł akumulator:( Podładowałem i mam nadzieję, że jeszcze trochę pójdzie...
|
Cytat:
bede i tu i tam ;) |
Cytat:
Wkońcu to jest Wigilia CDRinfo !!! Niedługo każdy będzie na innym czacie , a nam modem bije:'( |
Cytat:
|
U mnie nie działa żaden chat.:(
|
Cytat:
|
brzuszki - i cala reszte zapraszam na czat ktorego namiary podal Ormianin - to naprawde dziala - a ja zawsze mialem problemy z tymi czatami
|
Cześć Wam Chłopaki i dziewczęta. Ja już uciekam. Idę na pasterkę, a chciałbym jeszcze gdzieś usiąść. Pa Pa
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Juz dzis chlopakom z serwisu to zakomunikowalem , a pozniej zyczylem Wesolych:D |
Przyłączam sie
|
ja jestem i tu i tu...
czuje sie troche jak gospodarz - i nie moge tak sobie zniknac... brzuszki i piekna pani brzuszkowa - przepijam do was cola z lodem - nic mocniejszego dzis w gre nie wchodzi... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jestem juz FULL!!!!!!!!!!!!!! |
ale tu też będziemy zaglądać ,tu leci Hainekanik między czatem a forum
trochę ciężko , bo ręce zajęte ... |
Cytat:
|
Dla przypomnienia dla nowo przybylych http://czat.wp.pl/chat.html?i=47444[/url] tutaj!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
ale nam wyszedl mega post, jeszcze takiego nie widzialem. ciekawe ile dostane powiadomien o "nowej odpowiedzi na temat..." chyba mi cala skrzynke zaladuje :P
|
Cytat:
|
Co jest do ku... nędzy z tym chatem!? Czy to przez muła nie mogę wejść?
|
Cytat:
|
Forumowicze, pijemy za lepszy czas!
|
ja sobie odzanczylem te opcje po pierwszym - dzieki temu tlen ne robi mi 'tu tuuuu' po kazdej Waszej odpowiedzi...:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pijemy dalej... przejmujemy Sejm i Senat...
wszystko na czacie |
na czacie trzeba pisać tak szybko , że już nam się klawiatura zagotowała - można dostać oczopląsu bo linijki się ciągle przesuwają:-D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:32. |