![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
No dobra, a co sie stalo ze statusem, ktory ma Pali ??? (wyzej dalem screena)
|
a ha czyli teraz juz za te 50 min powiecmy z mojego licznika zrobi sie maly ilczniczek tak ??? :P hehe
kurde znowu mi net lipnie hula i mi sie strony otwieraja po jakies 2-3 minuty :( |
Cytat:
od istniejacej liczby postow (prawdopodobnie) odjete zostana wszystkie inne dzialy to tylko propozycja - ale sobal ma jeszcze tylko 50 min filmu zanim sie za to wezmie :) |
mnie tam to wisi. przynajmniej nie będzie guru, co nie wiedzą, jak diagram zrobić...
|
Cytat:
to teraz jak ten ktos ma ten 1000 to mu sie odejmie z oftopicu i sprzedam/zamienie i zostana tylko te z cdr ??? czy od teraz nie bedzie mu sie doddawac na off topicu ??? |
jesli ktos mial 1000 postow z czego 900 w offtopicu i 20 na kupie/sprzedam to teraz bedzie mial 80 :)
nie jestesmy pewni czy tak drastyczne posuniecie jest konieczne... |
widze ze moj post wywolal niezla dyskusje...
calkiem ciekawa nie powiem :P |
Cytat:
|
a co TO ma do rzeczy?
od momentu keidy sobal upora sie z kodem (i filmem ktory oglada) liczniki beda bily tylko na CDR forum, VCD/DVD, Zabezpieczenia - zmiana prawdopodobnie bedzie dzialala w tyl :) milego dnia |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A widzieliscie cos takiego :D :D :D
|
sid mowil prawde - ale dotyczyla ona okresu mniej-wiecej bozonarodzeniowego... teraz jest inaczej - do niedawan nie sledzilem zmian w kodzie i dzialalnosci forum...
sorry za wprowadzanie w blad |
Cytat:
Tego nie wiedziałem! Teraz rozumiem i jest OK! :) Czyli Sprezyn nie potrzebnie napisał to co napisał tak z tego wynika:chytry: :cisza: . A sid mówi, że to kasowanie postów nie zmniejsza liczby postow na liczniku! Więc jak to jest chłopaki? :) Ciesze się, że wreszcie coś się wyjaśniło!:jupi: :3msie: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:38. |