![]() |
Cytat:
repley prosze || 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To było zdjęcie z serii wakacje po polsku:) |
Ilość załączników: 1
Żeby nie było, że Moderatorzy nie dbają też o zwierzęta...;)
|
Cytat:
^_^ :D ^_^ :D ;p |
Spoko Sprezyn, na szcęście już się wszystko wyjaśniło i nastała jasność jak to mówią.:):pisze: :piwo:
Życze dobrej nocy, a jutro kolejny cotygdniowy odcinek z życia czyli "Nie lubię poniedziałków" (bo nie lubie, a jutro to już wogóle :() Jeszcze na koniec :)... Jak już jesteśmy przy wątkach z alkoholem. Ostrzegam! To nie ja, bez aluzji! |
hehe rozwalily mnie te kawaly........:
Wakacje. niedaleko jeziora rozbił swój namiot Murzyn i poszedł się kąpać. kiedy nurkował, zsunęły mu się kąpielówki. Po kwadransiewychodzi z jeziora na golasa, z kut**em po kolana. Mężczyźni opalający się na plaży ze zdumieniem przyglądają się Murzynowi, a ten mówi: - No co? Wam się nigdy w wodzie o połowę nie kurczy? ************************************* - Jaka jest różnica między nauczycielką a nauczycielem? - ??? - Nauczycielka drapie się po przerwie a nauczyciel po dzwonku. ************************************* Przeprowadzono badania kto w jaki sposób podrywa dziewczęta: Amerykanin pokazuje fotografię i mówi: - Proszę spojrzeć, jaka pani podobna do mojej matki, gdy była młoda! Anglik: - Może pójdziemy na drinka? Czech: - Czy zna pani piwiarnię Babecka w Pradze? Polak: - Chodźmy na spacer do lasu! ************************************* Żona będąc z mężem w ZOO stanęła przy klatce z gorylem. W pewnej chwili goryl machnął łapą i wciągnął żonę do klatki. - Ratuj!!! Co mam robić? - Powiedz mu to samo co mnie - że cię boli głowa. ************************************ Jasio do Małgosi: - Zabawimy się w telefon? - Dobrze. A jak to się robi? - Ty się położysz, a ja ci wykręcę numerek! |
Cytat:
Zreszta nie przeszkadza mi jesli ktos sobie nabija - tak wiec bez nerw - poptraktujcie to z przymrozeniem oka. Sam tu czasami zagladam, aby przeskoczyc liczbe ktorej nie lubie i zobaczyc co ciekawego ludziom do glowy przychodzi. Zero agresji:peace: :peace: |
DZiwne, to drugie widze ;)
|
Cytat:
|
widok z lotu ptaka - tak postrzega rzeczywistosc wasz moderator kiedy wraca rankiem do domu...
|
zdjecie jest moje
teraz mam troche dluzsze wlosy no i okulary juz sie znalazly... :D |
Cytat:
|
U mnie sie nie wyswietla :( Po 3 probach.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:51. |