![]() |
Cytat:
lacze sie z Toba w cierpieniu :) :piwo: |
Już jestem. Zamiast być wypoczętym opalonym i zrelaksowanym to bola mnie plecy od schylania , rece mam jak małpa od noszenia a w uszach mi szumi od trzydniowej wichury . Do kitu z takim wolnym , następnym razem zamiast jechać na działkę zostanę w domu :blee:
|
Cytat:
wstalem 30 minut temu :P hehe a to dlatego iz nie spalem nic z nocy bo sobie zrobilismy z kumplami wieczorek quake'a 3 :P od 21 do 6 rano non stop gralismy :P hehe wypasik w mieszkanku jednym kilka komppow polaczonych normalnie niezly klimat nie to samo co gra na necie czy po normalnej sieci lokalnej :P i przyszedlem do domu o 8 :P i niedawno wstalem :P hehe QUAKE 3 ARENA - NIESAMOWITA GRA !!! :cisza: :cisza: :cisza: WIELKIE BRAVA DLA JEJ TWORCOW :) :jupi: :jupi: :jupi: bez niej Swiat bylby nie ten sam :P hehe |
Hehe, ja wstalem nawet przez 11 :)
Dzisiaj o 14 ogladam formule 1 przy browarku ;) |
Ja juz wstalem, i zaraz zasuwam na gryla... ;) :3msie:
|
jak tam ZELEA ? KRZYCHO ? wstaliscie juz :) ?
.. i dlaczego tu taki malutki ruch ... |
Jakim alcoholem??...jk tylko Clona uzywam :P :D :3msie:
|
Cytat:
Oj gorzałka gorzalka - cos mi tu alCoholem czuc ;) :3msie: |
Wstalem tak gdzies ok. 9:30 :P...
Czuje sie dobrze (ale jezdem czysty :P)... Z moja glowa wszystko w porzadku... Pzdr! |
Cytat:
a dzis jak ?? bo wlasnie wstalem :P hehe przesadzam chyba troche przez ten dlugi weekend i tamten poprzedni co byly swieta to sie strasznie rezbestwilem..... ciekawe jak bardzo ciezko mi bedzie wstac do szkoly..... chyba juz przestawilem moj nocny tryb zycia (niedobrze....) czy ktos wlasnie wstal ?? :P hehe |
Cytat:
Pobilem Cie bo jak wstalem jakos 15min temu :zeby: ale widze ze w przeciwienstwie do mnie masz dobry humorek, bo mi strasznie glowa peka.. |
Cytat:
:piwo: ja tez zaraz chyba idem bo nie ma co siedziec jak tak pieknie na dworze :) zdrowko :piwo: too ya all :) |
:D siema
bo padne zaraz^_^ co za dialog: -temu wisi to ze sklepy zamkniete-niech otwieraja! :) -ten jedzie w piłke pokopać -Zelea właśnie wstał i pieje ze wszystkiego :D Ojejku ludziska ja jade "na żywca" do centrum jak będą zamknięte to... sam nie wiem:P :) pozdrówka! ładne słoneczko dziś mamy i liście już zielone 8) |
ja sie leniwie .. przy kompie, zobaczymy co pózniej ...
|
a ja wlasnie wstalem :P
dziendobry :) hehe ^_^ :D :jezyk: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |