![]() |
Cytat:
|
Panowie! Ustalmy jakiegoś czata bo tu zginiemy w nalewie postów, a nie browaru :)
Czekam na propozycję (ja siedzę na CDRinfo |
Cytat:
U mnie mróz -18.Wczoraj o północy było -20. Ja protestuję przeciwko zmianie na jakies czaty,bo nie wiem jak się wchodzi i ogólnie nieobznajomiony jezdem. Ooooo! przypomniało mi się-zanim doczekamy pierwszej setki userów Córka mówi: Mama,jezdem w ciąży.. Bój sieBoga dziecino! Matura za pół roku,a Ty mówisz jezdem ?! |
witam wszystkich!!!
czemu jest tak malo osob? dopiero co wszedlem na forum ale wyglada na to ze jak zwykle zapozno:( |
A skad wy bierzecie te temperatury? :o
U mnie jest -4 :) Chyba pojde sie opalac :D :D :D |
Cytat:
|
Jeszcze tylko zrobię żonie zastrzyk a sobie kawkę i zasiadam spokojnie do czytania i pisania.
Przy okazji mam do was pytanko.Zasysam właśnie przez muła trzypłytowy filmik Stephen King's Rose Red.Coś wiecie o tym filmiku ,bo ściągam w ciemno ? |
Cytat:
|
Cytat:
Brzuszkowa twierdzi,że penisy w czapkach,albo owieczki:-D |
ma z tego co przeczytalm w instrukcji - wbudowany decoder zgodny z divx 4(ilestam) - matrixa zakodowanego 3.11 odtworzyl bez problemu
sprzet przenosny - choc troche gruby (te wyjscia) vbr'y czyta niezle poza tym - kupilbym to za 200 zeta nawet gdyby czytalo tylko mp3 i na dodatek krzaczylo sie przy vbr'ach - potrzebuje walkmana - bo poprzedniego uzywalem 8 lat i zajezdzilem go an smierc - a to bylo tansze niz najprostszy soniak... |
Cytat:
|
Widzę że jest okazja aby moje życzenia (z dalekiego Rybnika) dotarły do sporej liczby Forumowiczów (Wesołych Świąt!!!).Widze że prezenty rozpakowane ,mocnejsze trunki poszły w ruch ,w tle słychać pracę nagrywarek ,ogólnie mówiąc Święta .Mam nadzieję iż to forum wytrzyma nawał forumowiczów ...pozdrawiam .jaro
|
Cytat:
|
Cytat:
|
qrde ludzie moze przeniesiemy sie na czata?
przeciez tu trzeba co sekunde odswiezac! proponuje sporty extremalne na onecie linka macie tu no wiec jak zgadzacie sie? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:40. |