![]() |
Witam !
Krzycho masz na na Ot koło posta napisane ile odpowiedzi a ile wyswiet;en ! 2003 uff ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
podzielimy sie stronami ? po 5 na każdego :D:D:D |
costam costam:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
|
:-D :-D Dla mnie 10 stron!!:-D :-D
LOL |
5 min do ataku lasera :D
|
Cytat:
|
3
|
2
|
Według mojego zegarka Laser powinien zaczynać
|
Jaki atak, o czym nie wiem ?
Laser & Kropki ? ;) :D |
Laser zaczynaj.
|
BTW. Majonez też by mógł się przyłączyć, hehe
|
tak se sprawdzilem kto napisal posta nr 666
i wyszlo ze tym kims jest nikt inny jak TOMMYx GRATULACJE!! wygrywasz wycieszke w czeluscie piekiel, bilet w jedna strone, gratuluje :D:D:D |
CO to za atak ma być???
|
Cytat:
JAZDA !!!!!!!!!!!! . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .......... ........... ............ ............. .............. ............... ................ ................. .................. ................... .................... ..................... ...................... ....................... ........................ ......................... .......................... ........................... ............................ ............................. .............................. ............................... ................................ ................................. .................................. ................................... .................................... ..................................... ...................................... ....................................... ........................................ ......................................... .......................................... ........................................... ............................................ ............................................. .............................................. ............................................... ................................................ ................................................. .................................................. .................................................. . .................................................. .. .................................................. ... .................................................. .... .................................................. ..... .................................................. ...... .................................................. ....... .................................................. ........ .................................................. ......... .................................................. .......... .................................................. ........... .................................................. ............ .................................................. ............. .................................................. .............. .................................................. ............... .................................................. ................ .................................................. ................. .................................................. .................. .................................................. ................... .................................................. .................... ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ CHOINKA ! |
Cytat:
|
laser a gdzie druga polowe choinki wcielo :D
|
troche ona wybrakowana :)
|
Cytat:
|
a gdzie są :
|
Do 1000 jeszcze tylko 178 odpowiedzi;)
|
bombki
|
aaa nie ma jeszcze lampek i jakiegoś ozdobnego czubka
|
Cytat:
druga połowa padła ofiarą piły łańcuchowej (STIHL 023 jak mniemam;) ) :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
hmm na czacie zostaly az 2 osoby, ja i ThanatoS
ale juz tez znikam, do wieczorka ;) mam nadzieje ze tam ktos bedzie ok. 22 |
oo w tej samej minucie daliśmy odpowiedz
|
po co gadać na czacie narazie mozna tutaj:-D
|
Zaraz przyjdzie ktoś poważny i stwierdzi że sobie ludzie nabijaja posty :-D
|
Ja to mogę zwalić na efekt gorączki przeziembieniowej i fakt że jestem sam w domu a przecież to niezdrowo do siebie samego gadać;)
|
Cytat:
|
o kurcze nikt nie odpowiada a wiec jednak kiepsko ze mną sam do siebie piszę:( Ok już niebęde
|
Cytat:
|
ej ludzie- gdzie się reszta podziała???
rekord na nas czeka!! jeszcze 164 posty i będzie tysiąc...:) |
Jezeli o mnie chodzi:(
To jezeli to forum bedzie chodzilo z taka szybkoscia jak teraz:(:( To ja q....a w d... ....... ...... ......... ....... w tym forum dzialac nie BEDE!!!!!!! Strony mi sie laduja do polowy, nie odpalaja linki ....... komp sprawdzony, odpluskwiony itd wszystko chodzi a forum ..................... NIE I tez gadam do siebie, bo nie mam do kogo:( |
no i prezentóW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
A i gwiazdki nie ma ! No i bombek...A lampki to sie pewnie spalily....:'(
|
Cytat:
czytając to nasunęło mi się jedno pytanie: czy tak właśnie wygląda tzw. "odpowiedź wyrwana z kontekstu" ??? :-D :) |
nie martw się od kilku dni mam ten sam problem wszystko inne działa w miare wporządku a forum jak się laduje to mogę spokojnie iść zrobić kawę myślałem że to od zainstalowania nowego firewalla ale widza że ty też pewnie pobierasz sygnał z acn :) Miejmy nadzieję że to przejściowe!
|
Myślę że to co robimy nie jest niczym złym;p
|
a jeżeli chodzi o prezenty to jeśli to sa zyczenia to bardzo miło ze strony Witkowala ze nam ich zyczy bo kto powiedział że na zyczeniach noworocznych mamy skończyć życzmy sobie następnych wesołych swiat:-D
|
A napisze sobie coś jeszcze, co mi szkodzi;p
|
Cytat:
|
A ja dostalem prezenta na koniec roku: Jakis trojan mi wskoczyl na dysk.... I mam pytanie czy wystarczy wykasowac ten plik i juz wszystko bedzie dobrze czy jeszcze cos trzeba robic np. w rejestrze
??? |
nie bylo mnie przez chwile ..a tu przybylo ponad 200 postów !
|
pisz pisz o to tu przecierz chodzi
|
z tej okazji życze wam ....
|
Cytat:
żąrtowałem !! nie bede tu nawijał :) |
Lubicie karpika ?
|
Czy jeszcze jest ktoś na tym forum???
|
Lubicie makowca ?
|
Ja lubie ale tez sa sledzie
|
Lubicie :) :) :) ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
LUBICIE ŚWIETA !
|
Cytat:
Zrobic kawe? Ja moge isc spokojnie z psem na spacer, zrobic kawe i doczytac nowego Sapka i dopiero wtedy................. |
Cytat:
Uciekł do mojej lodówki :) |
Cytat:
|
Cytat:
Lubimy;) |
a taka .............. ZALEWAJKA .....:D :D ;)
|
Cytat:
|
a dlaczego nie jesteście na czacie ?
|
a i proponuje aby 1000 Posta napisał SID ! on to chyba wymyślił .. więc niech on to trzci :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo tu jest fajnie...;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Prognoza pogody!
Cisninie w dolku slabe! Gdzie sa polskie fonty? |
Cytat:
Wystarczy wyjść na podwórko a tam napewno znajdzie się jakiś zwierz;p |
Cytat:
|
Mięsko !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
do ZOOOO ! |
Czyżbym to teraz ja rozmawiał sam ze sobą na tym psełdo 'chacie'???;p
|
Cytat:
|
Cytat:
Witam ! Nie wiem ale ja zrobiłem całą choinke a wyswietlila sie połowa ... !! |
Cytat:
Do lasu to może nie bo tam zimno i ciemno:P |
Cytat:
O jush nie jedna choinka poległa nie jedna ! |
BTW: wiecie czego brakuje w tym topic'u?????
|
Cytat:
Bo to było też nawiazanie do tematu mięska;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
masz na myśli moze SENS?:-D
|
Cytat:
Yahol u mnie wsio gra - ale musze przyznać ze czasami tesh tak mam ale nie z forum. A wejdz na chata albo pogadaj np ze mną na gg i Ci bedzie raźniej;) |
|
ciocia Stasia???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo Dobry pomysł ! tylko trzeba pilnowac tego ! |
ale bym wchrupał coś Anielskiego :) mniam :)
|
Cytat:
Witam ! To ten co własnie popierniczał droga krajową numer jeden w kierunku BAŁTYKU !!!;) |
Cytat:
more ! |
more - here :
http://www.znane.qa.pl/ |
Cytat:
OoOoOoOoOoOoOoOoO oOoOoOoOoOoOoOoOoOo Dlaczego takie anioki do mnie w swieta nie przylatuja ! i nie siadaja na choince :-D :P |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:54. |