![]() |
A ja na rozpocz***261;cie weekendu (jutro) ide na ognisko klasowe troche za***347;wi***281;towa***263;, przy % , :piwo: i przy mentolowych :P
|
Cytat:
A ja jutro, albo w sobotę rano wyjeżdżam na zgrupowanie karate, które potrwa do środy. Ładna okolica, cztery mordercze treningi dziennie. Przyjemnie spędzony weekend :) |
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Cytat:
|
W "sąsiednim miasteczku" prawdopodobnie będę , od niedzieli do wtorku.
Piszę prawdopodobnie bo już niczego pewien nie jestem :ysz: Jak ktoś z użytkowiników powyżej 1 roku by się chciał załapać na transport to pisać. Wyjazd miasto Karków. Abstnęci niemile widziani :> |
W prognozach na sobotę/niedzielę straszą temperaturą w okolicach 10 stopni i opadami deszczu, ale pierwszy zaplanowany w tym roku grill i tak się odbędzie (w końcu to tylko przykrywka do większej całości :haha: ). W razie czego jest jeszcze garaż. No chyba że pojedziemy do Czech na ten beer spa... :D
|
A ja jeśli mi pogoda dopisze to w końcu zrobie grilla na działce i zaproszę paru kumpli. No i w końcu umyję Golferka (mimo iż jest czarny to jest "czarny"), po ostatnim wyjeździe "w okolicę". Wygląda prawie jak po dakarze. A poza tym jeśli będzie ładnie na dworze to też sobie zrobie wycieczkę krajoznawczą.
|
Ja sobie poje***380;d***380;***281; po kraju, kt***243;ry mnie go***347;ci, niestety, tu ten d***322;ugi weekend trwa tylko 3 dni. :smutny:
|
Cytat:
Podaj adres.:D |
Cytat:
|
zabawa w ogr***243;dku oraz wyjazd do mojej najukocha***324;szej to moja propozycja :)
|
Cytat:
|
Ja cały długi weekend bede sie uczyć:sciana: :buu:super będzie:szczerb:
|
Długi weekend u progu wiosny jest po to by zapomnieć o świecie najlepiej na działce :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:57. |