![]() |
Tam si***281; wybieram :http://www.debki.pl/index.html
|
wielki, spektakularny, juz słynny w niektórych kołach, prestizowy ZLOT palaczy nie tylko płyt, w sąsiednim miasteczku, aż sie nie moge doczekać :jupi2: :jupi2: :jupi2: :mysz: :mysz: :mysz:
|
No nie którzy jak by pojechali do tych Czech i doszło by do kąpieli w takiej
wanie to zamiast zażywać kąpieli to by pili to piwo :>|| |
kucie polskiego anglika i matmy :D
weekend jakich ma***322;o co ja bym zrobil bez 1,3,7-trimetyloksantynazy || |
jak będzie zimno to słabo, bo się na działkę wybiorę, jak będzie padać to grilla rozpalę pod dachem a 6 stopni dla piwa to dobra temperatura ;)
trzeba nakupić kurczaków bo tanie :P wińska w Makro - są tacy znajomi co piwa nie piją :nieee: różne są upodobania...a i jeszcze jedna znajoma i kuzynka nie jada mięsa...to trzeba będzie jakieś pstrągi kupić - ja też lubię. :) kurde ile to trzeba myśleć, aby imprezkę zorganizować :blink: edit: pozytyw taki, że goście zawsze coś płynnego przywożą, więc jest zapas na następny raz ;p |
Cytat:
|
Cytat:
Identycznie. A do tego :piwo: |
pewnie jakis gril lub imprzka w gronie przyjacio***322; :)
|
Cytat:
|
gril, piwo, ukochany:)
|
grill i piwo, rowerek, ew. na Mazurki :D
|
Ja na drugi koniec Polski jadę :D
Gdańsk and okolice ;) Jednak wyjazd może się średnio udać ze względu na zapowiadającą się pogodę :\ --edit-- Post numer 2000 :D |
Ja chyba zg***322;upiej***281; i b***281;d***281; gra***322; ca***322;y weekend. Z tego co zapowiadaj***261; ma by***263; tylko 6 stopni wi***281;c nawet grill odpada :(
|
na dlugi weekendzlot sasiedniego miasteczka :D
to juz niedlugo :D |
A ja sobie jade na Hel...
Nie podoba mi sie tylko to ze akurat trwa w najlepsze remont jedynej dojazdowej drogi na Hel... A dzis na dodatek sie dowiedzialem z gazet ze na ten piekny dlugi majowy weekend wybiera sie tam roniez nasz szanowny pan prezydent... ech... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:45. |