![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ericsson T65 i kabel do niego
Witam, na tej aukcji jest kabelek do erka T65. I mam pytanie czybede mogl przy jego pomocy zmienic sobie soft, i sciagnac np. sima??
Pozdro
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
logged out
CDRinfo VIP
ale mi bardziej chodzi czy da rade tym kabelkiem zmienic sobie soft.
|
|
|
#4 |
|
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
hmmm bodajże do wgrywania softa w niektorych telefonach musza byc specjalne kabelki (system-bus czy jakos tak
). Nie wiem jak to w tym telefonie
|
|
|
#5 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Co do pytania glownego to na aukcji pisze ze mona usunac blokade. Aby sie upewnic zapytaj sprzedajacego. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ClassicGOD
![]() |
W T65, T68i oraz w T630 (te trzy telefony mam/mialem - nie mam juz t65) na 100% jest menu ustawien simlocka i przy probie zmiany prosi o kod.
dla niedowiarkow zdjecie t68i z wlaczonym tym menu(jak widac siec ma zamknieta klodke):
|
|
|
#9 |
|
ClassicGOD
![]() |
@@ndy - sam mozesz sie przekonac ze masz takie menu - "wklep" w telefonie (bedac na pierwszym ekranie - tym z tapetka itp)
< * * < (< - to szczalki telefonu) moze ci sie nie udac za pierwszym razem ale sie nie przejmuj - mi tez sie za 1 razem nie udalo. potem "kliknij" na siec a telefon poprosi cie o kod - tylko nic tam nie wpisuj !! wyjdz przyciskiem NO bo jak 5 razy wpiszesz zly kod to simlock sie zablokuje i zadne kabelki nie pomoga.
|
|
|
#10 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
jest kod na sprawdzenie sim locka (dokladnie wchodzisz w menu serwisowe) ale zeby go zdiac to trzeba po kablu mialem t68
a ten kod sie wklepuje jakos z klawiatury nie pamietam lewo, lewo, lewo potem prawo, prawo a potem lewo - jakos tak ale na 100% nie pamietam
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#12 | |
|
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
logged out
CDRinfo VIP
@Rei tylko skad taki generatorek do erkow dobrac. Kidys kombinowalem i raz wpisalem kodzik, ale byl bledny ;( Jeszcze mam dwie proby. A po tym kabelko by dalo rade pojechac z simem i wymienic soft.
|
|
|
#14 |
|
ClassicGOD
![]() |
Po tym kabelku raczej nie pojedziesz z softem ani simem - z tego co wiem musisz miec specjalny kabelek serwisowy - okolo 100 do 200 pln na gieldzie (wiekszosc ceny to oprogramowanie). Sam mam taki kabelek i o ile do dzwonkow itp jest idealny to chyba nic wiecej z nim zrobic nie idzie ale sam nie jestem pewien - moge sie mylic.
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 13.12.2004 o godz. 00:55 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
@REi zle sie wyrazilem. Chodzilo mi o zdejmowanie po imei, ale za darmo - to tak jak wyzej.
A do tego co ty podales i tak jest potrzebny kabel/box itp, poniewaz progam musi sobie zczytac nie tylko imei, ale i inne dane, a dopiero potem generuje kod. Ostatnio zmieniany przez epol : 13.12.2004 o godz. 15:08 |
|
|
|
![]() |
|
|