Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 22.09.2004, 09:05   #1
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Azureus - po uruchomieniu strasznie zwalnia neta [ping onet.pl 1432ms]

Witam serdecznie posiadam najnowsza wersje programu do obsługi torrentów Azureus i po uruchomieniu wyraźnie zwalanie mi internet. Gdy wchodze na jakieś strony to trzeba czekać na każda z 30 sec.

Pingowałem www.onet.pl i wyszło mi ok 1472 ms a po wyłączeniu od razu spada pin 1200, 800, 200, 100, 23 ms bez włączonego Azora.

Program przeinstalowywałem ... ale to nic nie dało. Posiadam najnowszą jave suna, Windows XP SP2 PL + Nod32 jako Antywirus.

Skanowałem Ad-aware 1.05 Professional + najnowszy plik referencyjny znalazł 10 czegoś tam, ale niestety program pozostał nadal. W domQ sprawdze jeszcze komende "netstat" i zobacze co jest wysyłane z mojego kompa bo teraz siedze w szkole i przypomniało mi się właśnie .

Przelece w domQ jeszcze antywirusem.
Spróbuje zamontować jakiegoś Fireweila.
Przelece jeszcze raz Ad-aware.
Przeinstaluje może Jave (ale to chyba nie o nią chodzi).
Zainstaluje w innej lokalizacji np. na dysku D bo jak przeinstalowałem to ustawienia zostały (zauważyłem przez limit pobierania i wysyłania który został określony niestandardowo).

Nie chce zmieniać klienta torrent, ponieważ ten mi się podoba i ma bardzo dobry wygląda oraz zarządzanie wieloma torrentami no i jest po polsku.

Pozdro PiTERNIEL odezwe się jak wróce i porobie to co wyżej napisałem, a tak to może jakieś sugestie co do problemu.
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: