Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.05.2004, 18:53   #1
piotrek123
z innej planety

Data rejestracji: 13.10.2002
piotrek123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Proszę o opinie na temat sklepu www.sklep.age.pl

Witam
www.sklep.age.pl czy ktoś z Szanownych forumowiczów robił zakupy w tym sklepie, i czy wszystko poszło gładko i przyjemnie i jak długo czekaliście na paczke . Chcę sobie tam kupić nagrywarkę dvd.8)

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.05.2004, 21:01   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Nie powiem Ci jak to jest z czekaniem na paczke i ogolnie zamawianiem wysylkowym, ale sklep sam w sobie (jest ich kilka we Wroclawiu) jest bardzo w porzadku. Obsluga dobra i w miare kompetenta, nie ma problemow z reklamacjami. Ogolnie duza siec sklepow, ktora nie moz pozwolic sobie na wpadke.

Jedyna ich wada, choc dla mnie bardzo duza, to ceny, ale te mozesz na internecie spokojnie sprawdzic, wiec jezeli w porownaniu z konkurencja wypadaja dobrze, to mozesz spokojnie u nich zamawiac.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.05.2004, 21:34   #3
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez piotrek123
Witam
www.sklep.age.pl czy ktoś z Szanownych forumowiczów robił zakupy w tym sklepie, i czy wszystko poszło gładko i przyjemnie i jak długo czekaliście na paczke . Chcę sobie tam kupić nagrywarkę dvd.8)

na 10 punktów daję jej 9. Profesjonalizm i stabilność i serwis...
Stary 04.05.2004, 21:47   #4
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
z cenami we Wrocławiu jest akurat dobrze, zakupiłem u nich drukareczke w marcu, to mój pierwszy zakup u nich, z innych Wrocławskich sklepów (do Andrzeja ) to korzystam tylko z proline, popland i k2 (ze wzgledu na znajomego) + oczywiscie age

p.s. no i przypomniało mi sie w age kupiłem .. kiedys w 2000r troche sprzetu ale na stoisku giełdowym, nie było problemu

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.05.2004, 22:28   #5
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez sayan
z cenami we Wrocławiu jest akurat dobrze, zakupiłem u nich drukareczke w marcu, to mój pierwszy zakup u nich, z innych Wrocławskich sklepów (do Andrzeja ) to korzystam tylko z proline, popland i k2 (ze wzgledu na znajomego) + oczywiscie age

p.s. no i przypomniało mi sie w age kupiłem .. kiedys w 2000r troche sprzetu ale na stoisku giełdowym, nie było problemu
Przecież wrocław jest uważany za zagłębie komputerowe...w szcsecinie wiele rzeczy sprowadzają z inkomu ab wroclawskiego...
Stary 05.05.2004, 00:36   #6
przemas
wafel

Data rejestracji: 05.12.2000
przemas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
pozwole sobie zauważyc że cenowo proline i arest są najlepsi
przemas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.05.2004, 07:26   #7
duchol
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.02.2003
duchol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kryptoreklama
Stary 05.05.2004, 10:24   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sayan

Ja u nich (rowniez na gieldzie) kupilem karte graficzna, ktora mam do dzisiaj, tak wiec rowniez na nich nie narzekam Potem zdarzylo sie jeszcze kupno drukarki i ogromne problemy z reklamacja, ktore jednak rozwiazalem z korzyscia dla siebie i specjalnie nie nadwyrezyly w moim mniemaniu wizerunku firmy. Jedyny problem to ceny, ale tez nie na wszystkie rzeczy.

Ja rowniez, jak cos kupuje (kupowalem, bo od ostatniej modernizacji prawie rok temu nic do komputera nie dokupowalem i na razie nie planuje), to jest to ProLine (jedni z tanszych - kiedys byli najtansi, ale nie wszystkich z obslugi tam lubie. Wlasciwie tylko ostatnio, kiedy kupowalem router naprawde w porzadku koles mnie obslugiwal. Do tej pory chodzilem tak tylko, kiedy musialem), albo Arest lub jeszcze PoPLand. Tam rowniez maja dosc przyzwoite ceny, a i obsluga stoi na dosc przyzwoitym poziomie. K2 to rzeczywiscie musi byc znajomy, bo ceny tam niskie niestety nie sa

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.05.2004, 22:19   #9
method1
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.02.2004
method1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam!
Sam zrobilem zakupy w age'u na ponad 20000zl(20tys) i jeszcze ani razu nie dostalem wadliwej rzeczy, a ceny maja rzeczywiscie przystepne. Zwlaszcza jesli jest sie stalym klientem
pozdrawiam
method1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.05.2004, 21:58   #10
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

jestem stalym klientem AgeComputers (zamowilem u nich sporo kompow i czesci), zawsze mozna sie targowac (nie wiem czy to dotyczy wszystkich klientow), obsluga profesjonalna, dzialanie blyskawiczne ogolnie 10/10 (subiektywna ocena)
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: