![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Proszę o opinie na temat sklepu www.sklep.age.pl
Witam
www.sklep.age.pl czy ktoś z Szanownych forumowiczów robił zakupy w tym sklepie, i czy wszystko poszło gładko i przyjemnie i jak długo czekaliście na paczke . Chcę sobie tam kupić nagrywarkę dvd.8)
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie powiem Ci jak to jest z czekaniem na paczke i ogolnie zamawianiem wysylkowym, ale sklep sam w sobie (jest ich kilka we Wroclawiu) jest bardzo w porzadku. Obsluga dobra i w miare kompetenta, nie ma problemow z reklamacjami. Ogolnie duza siec sklepow, ktora nie moz pozwolic sobie na wpadke.
Jedyna ich wada, choc dla mnie bardzo duza, to ceny, ale te mozesz na internecie spokojnie sprawdzic, wiec jezeli w porownaniu z konkurencja wypadaja dobrze, to mozesz spokojnie u nich zamawiac.
|
|
|
#3 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
na 10 punktów daję jej 9. Profesjonalizm i stabilność i serwis...
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
z cenami we Wrocławiu jest akurat dobrze, zakupiłem u nich drukareczke w marcu, to mój pierwszy zakup u nich, z innych Wrocławskich sklepów (do Andrzeja ) to korzystam tylko z proline, popland i k2 (ze wzgledu na znajomego) + oczywiscie age
p.s. no i przypomniało mi sie w age kupiłem .. kiedys w 2000r troche sprzetu ale na stoisku giełdowym, nie było problemu
|
|
|
#5 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Potem zdarzylo sie jeszcze kupno drukarki i ogromne problemy z reklamacja, ktore jednak rozwiazalem z korzyscia dla siebie i specjalnie nie nadwyrezyly w moim mniemaniu wizerunku firmy. Jedyny problem to ceny, ale tez nie na wszystkie rzeczy.Ja rowniez, jak cos kupuje (kupowalem, bo od ostatniej modernizacji prawie rok temu nic do komputera nie dokupowalem i na razie nie planuje), to jest to ProLine (jedni z tanszych - kiedys byli najtansi, ale nie wszystkich z obslugi tam lubie. Wlasciwie tylko ostatnio, kiedy kupowalem router naprawde w porzadku koles mnie obslugiwal. Do tej pory chodzilem tak tylko, kiedy musialem), albo Arest lub jeszcze PoPLand. Tam rowniez maja dosc przyzwoite ceny, a i obsluga stoi na dosc przyzwoitym poziomie. K2 to rzeczywiscie musi byc znajomy, bo ceny tam niskie niestety nie sa
|
|
|
|
#7 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
pozwole sobie zauważyc że cenowo proline i arest są najlepsi
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2003
![]() |
Kryptoreklama
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.02.2004
![]() |
Witam!
Sam zrobilem zakupy w age'u na ponad 20000zl(20tys) i jeszcze ani razu nie dostalem wadliwej rzeczy, a ceny maja rzeczywiscie przystepne. Zwlaszcza jesli jest sie stalym klientem ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
jestem stalym klientem AgeComputers (zamowilem u nich sporo kompow i czesci), zawsze mozna sie targowac (nie wiem czy to dotyczy wszystkich klientow), obsluga profesjonalna, dzialanie blyskawiczne ogolnie 10/10 (subiektywna ocena)
|
![]() |
|
|